Doç. Dr. Fatih Mehmet Hanege, Dünyanın En İyi Plastik Cerrahi Dergisi’nde Yer Aldı

Writer: NYX Magazine

Date: 06/07/2023

PAYLAŞ

Rinoplasti alanında yaptığı çalışmalarla adından sıklıkla bahsettiren Doç. Dr. Fatih Mehmet Hanege, araştırmaları ile dünyanın en iyi plastik cerrahi dergisi olan Journal of Plastic, Reconstructive & Aesthetic Surgery’de (JPRAS) yer aldı. Uluslararası kabul gören çalışmaları ile dünyanın önde gelen cerrahları arasında yer alan Doç. Dr. Hanege,  Türkiye’de de birçok ünlü ismin tercih ettiği cerrahlar arasında sıralanıyor.

Doç. Dr. Fatih Mehmet Hanege, kurmuş olduğu World Este Point markası ile konusunda uzman doktorları, yüksek standartlardaki JCI sertifikalı hastaneleri ve güvenli tedavi alternatifleri ile sağlık turizminde öncü bir isim olarak öne çıkmaya devam ediyor.

Binlerce yerli ve uluslararası hastayı sertifikalı hastanelerinde ağırlayan World Este Point, başarılı tedavileri ile öne çıkarak estetik hizmeti veren firmalar arasında rekabeti oldukça arttırıyor. World Este Point; plastik cerrahi, diş tedavileri ve saç ekimi gibi birçok branşta aktif olarak aralarında Doç. Dr. Hanege’nin de bulunduğu uzman doktorları ile dünya çapında hizmet veriyor. Ziyaretçilerine yeni nesil tedavi fırsatları sunan World Este Point; Doç. Dr. Fatih Mehmet Hanege ile rinoplasti alanında yeni metotlar uygulayarak estetik ameliyatlarına yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Özellikle etnik burun estetiği alanında son derece hassas ve detaylı bir uzmanlık alanı gerektiren cerrahi ve estetik işlemler ile başarılı sonuçlar elde eden Doç. Dr. Fatih Mehmet Hanege, hastaların yaşam kalitelerini arttıracak çözümler sunuyor. Etnik burun estetiğinin ideal koşullarda yapılabilmesi için yeni nesil tedavi yöntemleri ile müşteri memnuniyetini üst seviyede tutuyor ve geliştirilen yöntemlerle profesyonel sonuçlar elde ediyor.

Doç. Dr. Fatih Mehmet Hanege çağımızın en çok tercih edilen estetik ameliyatlarından biri olan rinoplasti çalışmaları ile ilgili şunları söylüyor. ‘’World Este Point ile Dr. Hanege olarak hastalarımıza profesyonel ve güvenilir bir hizmet vermek için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. En çok talep benimde uzman olduğum rinoplasti alanında olmaktadır. Rinoplasti ameliyatı sonrası hasta memnuniyetini belirleyen iki ana faktör vardır. Bunlardan biri hastanın görünüş olarak memnun kalması, diğeri ise hastanın rahatsızlık duyduğu semptomlarının fonksiyonel olarak giderilmesidir. Estetik açıdan başarılı bir sonucun yanı sıra, rahatsızlık duyulan semptomları saptıyor ve bunlara eş zamanlı olarak cerrahi işlem esnasında müdahale ediyoruz. Bu nedenle hastalara ameliyat öncesi yapılan yüz analizinin yanı sıra burun patolojilerini de değerlendiriyoruz ve aynı cerrahi seansta patolojiyi ortadan kaldıracak ek cerrahi girişimler planlanlıyoruz.’’ World Este Point ve Doç. Dr. Fatih Mehmet Hanege, birçok başarılı sonuç ve mutlu müşteri ile rinoplasti için önde gelen seçeneklerden biri olduğunu kanıtlamış oluyor.

Sağlık alanında hem nitelikli insan gücü hem de sağlık altyapısı ve teknolojisiyle öne çıkan World Este Point  ve Doç Dr. Fatih Mehmet Hanege, eskiden ulaşılması zor olarak görülen birçok tedavi yöntemini artık güvenilir ve tecrübeli bir şekilde ulaşılabilir hale getirmiştir.

Modern hastaneleri, yetişmiş insan gücü, alanında uzman doktorları, teknolojik altyapı ve tecrübe birikimi ile Avrupa standartlarında hizmet vermektedir.

PAYLAŞ