Gözleriniz Zamana Meydan Okuyor

Writer: NYX Magazine

Date: 07/07/2023

PAYLAŞ

QNET Türkiye için geliştirilmiş özel formüllü Physio Radiance Expert göz serumu ile göz çevresindeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümü azalıyor, nemi artıyor ve cilt tonu aydınlanarak daha genç bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Göz çevresi ve göz altı bölgesi cildimizin en hassas bölgesidir. Her yaştan kadın ve erkeğin kullanabileceği QNET Türkiye için geliştirilmiş özel göz serumu sayesinde göz çevreniz tazelenerek parlıyor. Özel bakıma ihtiyaç duyan göz çevresi için hazırlanmış Physio Radiance Expert göz serumu doğal içeriği, canlandırıcı ve tazeleyici etkisi sayesinde daha genç görünmenize yardımcı oluyor. Her yaştan kadın ve erkeğin kullanabileceği özel göz serumu sayesinde göz çevreniz tazelenerek parlaklık kazanıyor.

Yüzde 99’dan fazla doğal kaynaklı Physio Radiance göz serumu, kırışıklıkları azaltarak göz çevrenizin yeniden nemlenmesine katkı sağlar. Enerji veren zenginleştirilmiş deniz suyu içeriği ile göz altındaki cildin pürüzsüzlüğünü ve sıkılığını artırarak sarkan göz torbalarının hacmini azaltır. Şişkinliği azaltmak, ince çizgiler ile savaşmak için tasarlanan ürün, hipoalerjenik oluşu, paraben, PEG (Polietilen Glikol), fenoksietanol içermemesi ile de tüm cilt tiplerine uyum gösterir. 

Etkili sonuçlar için sabah akşam bezelye tanesi büyüklüğünde yüzük parmağınızla göz çevresine uygulamanız tavsiye edilmektedir. 

PAYLAŞ