2023 Yaz Trendleri

Writer: NYX Magazine

Date: 08/07/2023

PAYLAŞ

Messika, 2023 yaz kampanyasında moda ve dans dolu bir yaz için trendlere öncülük ediyor. Yenilikler ve zamansız tasarımlar, modaya odaklanan modern, canlı ve enerji verici bir Messika kampanyası oluşturmak için bir araya geliyor.

2023 yaz sezonunda Messika, yaz havasını yansıtan ikonik imza tasarımlarından oluşan bir seçki sunuyor. Her sene olduğu gibi Messika birçok parçanın aynı anda kullanıldığı görünümler oluşturuyor. İkonik koleksiyonlardan gelen kolyeler ve bilezikler değerli materyallerle bir araya geliyor. Mücevherler sarı altın, pembe altın ve beyaz altın seçenekleriyle aynı anda kullanılıyor.

RENKLİ KOMBİNLERLE PIRLANTA MÜCEVHERLER

Bu sezon Messika, rengarenk kıyafetlerle kombinlenebilen pırlanta tasarımlar sunuyor. Valérie Messika yeni kampanyasının çekimi hakkında, “Bu eğlenceli fotoğraf çekimi sırasında, Messika mücevherleri modelin dans ettiği anın enerjisini yansıtıyor ve parıldıyor. Messika’nın DNA’sını kendi stilini ve kişiliğini sergilemekten korkmayan bir kadının hareketlerinde buluyoruz.” yorumunda bulunuyor.

KREOL TRENDİ MESSIKA’NIN MODUNU BELİRLİYOR

2023 yazı için Valérie Messika, Move Link Hoop ile Latin Amerika ülkelerinde yaşayan Avrupalı Kreol’lerin küpe trendini yeniden yorumluyor. Bu küpe, markanın ikonik deseni ve Messika pırlanta taşları birleştirilerek tasarlanıyor.

YAZ İKONLARI, ZARİF BİLEZİKLER

İnce pırlanta bilezikler, bu kampanyanın ikon parçalarını oluşturuyor ve yeni değerli zincir bilezikler ile turkuaz ve malakit versiyonlarındaki Şanslı Göz bileziklerini içeriyor. İster mayo üstüne ister akşam yemeğine kullanılabilen parçalar bu yazın favorileri olmaya hazırlanıyor.

MÜCEVHER: BİR KİŞİLİK YANSIMASI

Yeni Move Link koleksiyonu, parçalarını çeşitli tarzlar ve şekillerde canlandırıyor. Zincir bileziğin modern ve cinsiyetsiz bir versiyonu olan Move Link yaratımları cesurca Valérie Messika’nın imzası olan Move motifini yeniden ziyaret ediyor. Şehirli ve kendinden emin bir tarz, daha rahat bir görünüm için her gün takılabilen mücevherler tasarlanıyor.

RENKLİ LUCKY EYE TURKUAZ VE MALAKİT MÜCEVHERLERİ İLE GÜVEN DUYGUSU

Valérie Messika’nın Lucky Eye serisi bu yaz, turkuaz ve malakit olmak üzere iki renkli versiyonla yeniden tasarlanıyor. Daha da sembolik hale gelen bu mücevher, sezona zarif bir renk dokunuşuyla uyum sağlıyor.

Yalnızca online platformlara özel olarak sunulan Move Uno bileziği Messika’nın en yeni ve kaçırılmaması gereken parçası. Bileği yedi farklı renkte süsleyen bilezik etkileyici bir görünüm sağlıyor ve herkese hitap ediyor. Move Uno bileziği minimalist bir tasarıma sahip ve rahatlıkla her kıyafetle kombinlenebiliyor. Valérie Messika en yeni tasarımı hakkında, “Bu bilezik, 2023 yazı için iletmek istediğimiz ruh halini en iyi yansıtan tasarımımız oldu.” cümlelerini kuruyor.

Messika’nın göz kamaştırıcı mücevherleri Türkiye’de sadece Quadran Luxury Timepieces’te mağazalarında satışa sunuluyor.

PAYLAŞ