Wings Açıkhava Sineması ile Keyifli Film Geceleri

Writer: NYX Magazine

Date: 08/07/2023

PAYLAŞ

Bir Four Seasons Hotel Bosphorus klasiği haline gelen ve büyük ilgi gören “Açık Hava Sineması”, bu yaz sezonunda da Akbank’ın uçuş ve seyahat kartı Wings iş birliği ile sevilen filmleri yaz mevsiminin güzel enerjisi ile buluşturuyor. Bu sene temmuz ayından 28 Ağustos’a kadar ‘müzikal filmler’ ve ‘ödüllü filmler’ temaları altında gerçekleşecek olan “Wings Açıkhava Sineması”, misafirlere sinema keyfini Boğaz’ın kıyısında patlamış mısır ve içecek eşliğinde sunuyor.

Boğaz’ın mavi sularına hâkim konumu ve geniş terası ile ile ön plana çıkan Four Seasons Bosphorus, bu etkileyici manzara eşliğinde sevilen açık hava sineması günlerini başlatıyor.  Akbank’ın uçuş ve seyahat kartı Wings desteği ile gerçekleşecek “Wings Açık Hava Sineması”, “Müzikal Filmler” ve “Ödüllü Filmler” olmak üzere iki farklı tema altında sinemaseverlerle buluşuyor. Film gösterimleri saat 21.00’de, film keyfinin vazgeçilmezi patlamış mısır ve içecek eşliğinde sunuluyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus’un eğlenceli buluşmaların simgesi haline gelen ve etkileyici manzarasına karşı konumlanan açık hava sinemasında “This is It”, “A Star is Born”, “The Greatest Showman”, “I Wanna Dance With Somebody” gibi unutulmaz müzikal filmlerin yanı sıra “Once Upon a Time in Hollywood”, “Amsterdam”, “Tenet”, “Ford v Ferrari” gibi ödüllü filmler de yer alıyor.

Otel misafirlerine ve tüm sinemaseverlere açık olan programda izleyiciler, biletlerini otelden alarak filmlerin tadını çıkarıyor. Sinema severler için özel olarak seçilen filmleri Wings kart sahipleri, %15 indirimle izleyerek, etkinlik alanındaki içecek alımlarında da %15 indirim ayrıcalığından yararlanabiliyor. Açık bar, sinema saatleri boyunca misafirler için hizmet verirken, atıştırmalık ürünler de satışa sunuluyor.

 FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS’TA ‘WINGS AÇIK HAVA SİNEMASI’ film gösterim tarihleri:

11 Temmuz Salı 21:00

This is It

20 Temmuz Perşembe 21:00

A Star is Born

24 Temmuz Pazartesi 21:00

The Greatest Showman

3 Ağustos Perşembe 21:00

I Wanna Dance with Somebody

7 Ağustos Pazartesi 21:00

Once Upon a Time in Hollywood

14 Ağustos Pazartesi 21:00

Tenet

21 Ağustos Pazartesi 21:00

Amsterdam

28 Ağustos Pazartesi 21:00

Ford v Ferrari

PAYLAŞ