10 Temmuz – 16 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 10/07/2023

PAYLAŞ

Haftaya enerjik ve motivasyonunuz yüksek başlayacaksınız. Mars’ın başak burcuna geçmesiyle birlikte 27 Ağustos tarihine kadar üretkenliğiniz ve çalışma temponuz artacak. Ayrıca sağlığınıza daha çok önem vereceksiniz. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle 29 Temmuz tarihine kadar yaratıcılığınız ve fikirleriniz ile ön plana çıkacaksanız.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Haftaya çalışkan ve üretken başlıyorsunuz. Çalışma ortamınızdayken ilişkilerinizde daha sakin ve uyumlu manoolmaya çalışmalısınız. Bu süreçte diyet yapabilirsiniz. Bu etkiyi 27 Ağustos tarihine kadar yaşayacaksınız. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta özel hayatınızı ve çocuklarınızı düşüneceksiniz.

Boğa

Haftaya çocuklarınız ve partnerinizle alakalı konularda hareketli olarak giriyorsunuz. Riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Bu etkiyi 27 Ağustos tarihine kadar yaşayacaksınız. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta ailenizi ve yaşam yerinizi düşüneceksiniz.

İkizler

Haftaya yaşam yeri ve ailenize odaklanarak başlıyorsunuz. Aile içinde iletişiminizde sakin ve uyumlu olmaya çalışın. Bu etkiyi 27 Ağustos tarihine kadar yaşayacaksınız. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta yakın çevrenizi, eğitiminizi ve seyahat planlarınızı düşüneceksiniz.

Yengeç

Haftaya yakın çevrenize, eğitiminize ve kardeşlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Bu süreçte yeni düşünceler ve fikirler ortaya çıkabilir. Ayrıca araç kullanırken dikkatli olmalısınız. Bu etkiyi 27 Ağustos tarihine kadar yaşayacaksınız. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta maddi gelir kaynaklarınızı düşüneceksiniz.

Aslan

Haftaya maddi gelir kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Harcamalarınızı abartmamaya dikkat edin. Bu etkiyi 27 Ağustos tarihine kadar yaşayacaksınız. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta kendi fikirlerinize ve planlarınıza odaklanacaksınız.

Başak

Haftaya yapmak istedikleriniz ve hedefleriniz için harekete geçerek başlayacaksınız. Bu süreçte aceleci tavırlardan uzak durmalısınız. Bu etkiyi 27 Ağustos tarihine kadar yaşayacaksınız. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta fikirlerinizi ve düşüncelerinizi çevrenizden gizli tutmak isteyeceksiniz.

Terazi

Haftaya sosyal çevrenizden geri planda kalmak isteyerek başlayacaksınız. Ayrıca sizin kontrolünüzde olmayan olaylara şahit olabilirsiniz. Bu etkiyi 27 Ağustos tarihine kadar yaşayacaksınız. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artıyor.

Akrep

Haftaya arkadaşlarınızla ve çevrenizle daha sosyal olarak başlıyorsunuz. Çevrenizle iletişim kurarken daha uyumlu ve sakin olmalısınız. Bu etkiyi 27 Ağustos tarihine kadar yaşayacaksınız. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta kariyerinizle alakalı fikirlerinizle ön plana çıkıyorsunuz.

Yay

Haftaya kariyerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Çalışma temponuz artabilir. Ayrıca otorite figürleriniz ve annenizle olan iletişiminizde uyumlu olmaya çalışın. Bu etkiyi 27 Ağustos tarihine kadar yaşayacaksınız. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta uzar yerler ve kişilerle olan iletişiminiz artabilir.

Oğlak

Haftaya yurtdışı, eğitim, seyahat, ticari ve hukuki konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca bu süreçte yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu etkiyi 27 Ağustos tarihine kadar yaşayacaksınız. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta ortaklaşa maddi kaynaklarınızla alakalı fikirleriniz gündeme gelebilir.

Kova

Haftaya ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Bazı masraflarınız söz konusu olabilir. Bu etkiyi 27 Ağustos tarihine kadar yaşayacaksınız. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta ikili ilişkilerinizle olan iletişiminiz artıyor.

Balık

Haftaya partnerinize ve ortağınıza odaklanarak başlıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde sakin ve uyumlu bir tutum sergilemelisiniz. Bu etkiyi 27 Ağustos tarihine kadar yaşayacaksınız. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta kariyeriniz adına yeni fikirler ve sözleşmeler gündeme gelebilir.

PAYLAŞ