Kaybolan Evcil Hayvanları ve Eşyaları Bulmak Wiami ile Hiç Olmadığı Kadar Kolay

Writer: NYX Magazine

Date: 13/07/2023

PAYLAŞ

Geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Wiami Home Technology, yeni ürünü ile eşya kaybetmeye son veriyor. Wiami geliştirdiği yeni ürünü Akıllı Takip Cihazı ile cüzdan, anahtarlık gibi önemli eşyalarını kaybetmeyi alışkanlık haline getirenlerin en büyük yardımcısı oluyor. Wiami Akıllı Takip cihazı sadece eşyaların değil, patili dostlarımızın da çalınma veya kaybolmaları halinde bulundukları konumu  doğrudan gösterme özelliğine sahip. “Bul” uygulaması ile çalışan ve hassas konum bulma özelliği sayesinde kullanıcısını doğrudan kaybolan eşyaya yönlendiren Wiami’nin yeni ürünü, sekiz ay değiştirilmeye gerek duyulmayan pili sayesinde uzun süre kullanılabiliyor.

Günün koşuşturmacası içinde gidilen yerde unutulan bir eşyayı bulmak kolay olmasa da teknolojiyle birlikte bu problem de tarihe karışıyor. Ev teknolojilerindeki çözümlerini her geçen gün geliştiren Wiami Home Technology, bir yeniliğe daha imza atarak Akıllı Takip Cihazı’nı geliştirdi. Anahtar, sırt çantası, bilgisayar, bisiklet ve daha birçok parçaya takılarak kaybolan nesneleri Bul uygulaması sayesinde erişimi kolaylaştıran cihaz, kolay kurulumuyla akıllı telefonlara bağlanabiliyor.

Yağmurlu havada dahi sorunsuz kullanım

Taşınabilir boyut ve hafifliğiyle kullanımı kolay olan Wiami Akıllı Takip Cihazı, Bul uygulamasındaki Tam Konum Bulma özelliği ile doğrudan kaybolan nesneye yönlendiriyor. Harita üzerinden görüntülenen nesnenin bulunması ise yönlendirme sayesinde daha kolay oluyor. Cihazın değiştirilebilir pili sekiz aya kadar dayanırken yağmurlu havalarda ise sorunsuz çalışabiliyor.

Editöre Not: Apple lisanslı onaylı bir ürün olan Wiami Akıllı Takip Cihazı iOS 14.5 yazılıma sahip iPhone SE ve iPhone 6S üzeri tüm iPhone modellerinde kullanılıp sadece Apple cihazlarla uyumludur.

PAYLAŞ