Ciltte Göz Alıcı Güneş Işıltısı

Writer: NYX Magazine

Date: 16/07/2023

PAYLAŞ

Altın bronz ışıltılı etkisiyle NARS Laguna Koleksiyon, güneşten öpülmüş bir görünümle cilde sıcaklık katarken, zengin renk seçeneklerine sahip NARS Afterglow Sensual Shine Lipstick ise dudaklarda pürüzsüz, nemli ve ışıl ışıl parlak bir bitiş sağlıyor. 

Laguna Bronzing Powder ve Laguna Bronzing Powder Mini

NARS’ın imzalarından biri haline gelen Laguna renginin farklı tonlarını içeren bronzlaştırıcı etkili NARS Laguna Bronzing Powder, içerisindeki ipeksi pigmentler sayesinde ciltte uzun süre kalıcı sıcaklık etkisi yaratıyor. İster yüzü boyutlandırmak ister ısıtmak için kullanılabilen ikonik bronzlaştırıcı pudra, ince öğütülmüş tozlar sayesinde cilde doğal bir ışıltı kazandırırken, 9 farklı renk seçeneğiyle pürüzsüz bir cilt ortaya çıkarıyor. NARS Mini Laguna Bronzing Powder ise seyahat boyu özelliğiyle her yerde cilde doğal bir sıcaklık katmak için 5 farklı renk seçeneğiyle sunuluyor ve makyaj çantalarının vazgeçilmeyen bronzlaştırıcısı olmaya devam ediyor.

Laguna Bronzing Powder-1.275 TL

Laguna Bronzing Powder Mini-765 TL

NARS Laguna Quad Eyeshadow -1.495 TL

İkonik Laguna renginden ilham alınarak oluşturulmuş dörtlü far paleti NARS Laguna Quad Eyeshadow, mat, ışıltılı ve simli olmak üzere her göz makyajına uyum sağlayabilecek seçenekleriyle hem yaz günlerinde doğal bir görünüm sunuyor hem de yaz gecelerinde cesur ve iddialı dokunuşlar sağlıyor. Tek başına ya da birbirleriyle karıştırılarak kullanılabilen farlar, tek sürüşte yoğun pigmentasyonu sayesinde çarpıcı göz makyajları yaratıyor. Işıltılı nude, bronz zencefil, yumuşak kahverengi ve parıldayan bakır renklerinden oluşan Laguna Quad Eyeshadow, gözleri ile dikkat çekmek isteyenlere etkileyici bakışları mümkün kılıyor. 

 NARS Laguna Sunset Quad Eyeshadow -1.495 TL

Yazın tüm ışıltısını barındıran NARS Laguna Sunset Quad Eyeshadow, yenilikçi sıvı bağlama sistemi sayesinde gözlerde zengin ve çarpıcı renkler ortaya çıkarıyor. Sıcak renkleriyle güneş öpücüğü görünümü veren bu far paleti, hem ıslak hem de kuru kullanılabiliyor. Laguna Sunset Quad Eyeshadow, ılık şeftali, sıcak kızıl kahverengi, parlak yakut pembesi ve altın ışıltılı espresso renkleriyle yazın gözleri ön plana çıkarmaya devam ediyor.  

Afterglow Sensual Shine Lipstick-965 TL

Dudaklara daha dolgun bir görünüm veren, parlak bitişli NARS Afterglow Sensual Shine Lipstick, makyaj çantalarının hızlıca favorisi haline gelecek formülüyle gloss ve stick ruju birleştiriyor. Monoï Nemlendirici Kompleksi ve dudakların korunmasına yardımcı olan antioksidan karışımı barındıran ruj, dudaklara hem renk veriyor hem de bakım yapıyor. İçeriğinde bulunan mango yağı yaşlanma karşıtı etki sunarak kuru dudakları pürüzsüzleştirmeye yardımcı olurken, shea yağı nem seviyelerini korumak için dudaklarda bir bariyer oluşturuyor. Orgasm ve Dolce Vita gibi NARS’ın ikonik renklerinin yanı sıra, nude, pembe ve kırmızı olmak üzere yeni göz alıcı renk seçenekleri sunan Afterglow Sensual Shine Lipstick, yazın dudaklarını şımartmak isteyenlere parlak, nemli ve pürüzsüz bir bitiş sunuyor. 

PAYLAŞ