17 Temmuz – 23 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 17/07/2023

PAYLAŞ

Bu haftaya yengeç yeni ayının etkileri ile başlıyoruz. Geçtiğimiz günlerde başlayan bu etki yaklaşık 3 gün daha bizleri etki altına alacak. Aile, yaşam yeri, emlak, yeme içme ve iç dünyanız gündemde olacak. Ayrıca değişim ve dönüşümlere kapı açan bu yeni ay sürecinde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Pazartesi günü diğer önemli bir geçişe şahit olacağız. Ay düğümleri burç değiştirerek, herkesin hayatında 1.5 yıllık yeni bir kadersel döngüye işaret ediyor. Bu süreçte ilişkiler gündemde olacak.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Yeni ayının etkisiyle ailenize ve yaşam yerinize daha çok önem vermek isteyeceksiniz. Ayrıca bu süreçte uzun zamandır görüşmediğiniz aile bireyleriyle iletişim haline geçebilirsiniz. Ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1,5 yıl boyunca kendinize, hedeflerinize ve planlarınıza odaklanacaksınız. Daha bireysel ve cesaretli olacaksınız. Perşembe günü ayın aslan burcuna geçmesi ve Merkür’le kavuşumu ile birlikte aşk hayatınızda söz sahibi olacaksınız, çocuklarınızla olan iletişiminiz artacak.

Boğa

Yeni ayının etkisiyle eğitim, medya ve seyahat konularını ön plana çıkarabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla olan duygusal bağınız artabilir. Ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1.5 yıl boyunca, daha çok kabuğunuza çekilecek, ruhsal sağlığınıza önem vereceksiniz. Size yararı olmayan her şeyi hayatınızdan çıkarmak isteyeceksiniz. Perşembe günü ayın aslan burcuna geçmesi ve Merkür’le kavuşumu ile birlikte aile içerisinde iletişiminiz yoğunlaşacak, fikirlerinizi rahat ifade edebileceksiniz.

İkizler

Yeni ayının etkisiyle maddi gelir kaynaklarınızı daha çok önemseyeceksiniz. Ayrıca bu süreçte zam alabilir ve kazançlarınızı arttırmak için harekete geçebilirsiniz. Ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1.5 yıl boyunca, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınıza daha çok vakit harcayacaksınız .Bu süreçte yeni organizasyonlara katılabilir, kariyerinizden elde ettiğiniz kazançlara odaklanabilir ve gelecek hedeflerinize yön verebilirsiniz .Perşembe günü ayın aslan burcuna geçmesi ve Merkür’le kavuşumu ile birlikte yakın çevreniz ve kardeşinizle olan iletişiminiz artabilir.

Yengeç

Yeni ayının etkisiyle stilinize ve sağlığınıza daha çok önem vereceksiniz. Ayrıca ikili ilişkilerinizde daha anlayışlı olacaksınız. Ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1,5 yıl boyunca, kariyerinize ve otorite figürlerinize odaklanıyorsunuz. Özgüveninizin artmasıyla birlikte, iş hayatınızda elde edeceğiniz fırsatlar elinize geçebilir. Perşembe günü ayın aslan burcuna geçmesi ve Merkür’le kavuşumu ile birlikte maddi gelir kaynaklarınıza odaklanıyorsunuz. Kazançlarınızı arttırmak adına yeni sözleşmeler gündeme gelebilir.

Aslan

Yeni ayının etkisiyle çevrenizden gizli kalarak, yeni başlangıçlara adım atmak isteyebilirsiniz. Kilonuza ve ruhsal sağlığınıza önem vermek isteyeceksiniz. Ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1,5 yıl boyunca, uzak yerler, eğitim, seyahat, ticari ve hukuki konular odağınız olacak. Gelecek hayalleriniz ve idealleriniz uğruna hareket etmek isteyebilirsiniz. Perşembe günü ayın aslan burcuna geçmesi ve Merkür’le kavuşumu ile birlikte çevrenize kendinizi rahat bir şekilde ifade edebilecek ve dikkat çekeceksiniz.

Başak

Yeni ayının etkisiyle sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla yeni yerler keşfedebilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz kazancınızda artış olabilir. Ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1,5 yıl boyunca, ödemelerinize, ortaklaşa maddi kaynaklarınıza, gelir ve gider dengenize odaklanacaksınız. Ortak bir yerin satışı söz konusu olabilir. Perşembe günü ayın aslan burcuna geçmesi ve Merkür’le kavuşumu ile birlikte fikirlerinizi ve düşüncelerinizi çevrenizden gizli tutmak isteyeceksiniz, evde daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz.

Terazi

Yeni ayının etkisiyle kariyerinizden yana umudunuzun arttığı bir süreç olabilir. Ayrıca otorite figürleriniz, anneniz ve patronlarınızla olan iletişiminiz güçlenebilir. Evlilik konuları gündeminize gelebilir. Ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1,5 yıl boyunca, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konuları gündeminizde olacak. İnsanlara karşı bakış açınız değişecek ve bağımsız hareket etmek istemeyeceksiniz. Perşembe günü ayın aslan burcuna geçmesi ve Merkür’le kavuşumu ile birlikte sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artacak.

Akrep

Yeni ayının etkisiyle hayallerinizi şekillendirmek isteyebilirsiniz. Eğitim, uzak yerlere seyahat, hukuki ve ticari konular ön plana çıkabilir. Sosyal medyada daha görünür olmak isteyebilirsiniz. Ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1,5 yıl boyunca, günlük düzeninizi tekrardan yapılandırmak isteyecek, çalışma ortamınıza odaklanacaksınız. Sağlık kontrolleri yaptırabilir ve kilonuzu kontrol altına alabilirsiniz. Perşembe günü ayın aslan burcuna geçmesi ve Merkür’le kavuşumu ile birlikte kariyerinize söz sahibi olacak, otorite figürleri ve annenizle olan iletişiminiz artacak.

Yay

Yeni ayının etkisiyle ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz gündemde olabilir. Ayrıca bu süreçte elinizdeki malları satabilirsiniz. Ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1,5 yıl boyunca özel hayatınız, partneriniz ve çocuklarınız önemli olacak. Daha çok eğlenmek ve hayattan keyif almak isteyeceksiniz. Çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Perşembe günü ayın aslan burcuna geçmesi ve Merkür’le kavuşumu ile birlikte idealleriniz ve hayalleriniz için fikirleriniz gündemde olabilir.

Oğlak

Yeni ayının etkisiyle iş ortaklıkları, ikili ilişkiler ve evlilik konuları gündeminizde olacak. Eski bir ilişkiniz gündeme gelebilir. Ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1,5 yıl boyunca, aile, ev hayatı ve yatırımlarınız gündemde olacak. Evlenebilirsiniz ya da taşınabilirsiniz. Perşembe günü ayın aslan burcuna geçmesi ve Merkür’le kavuşumu ile birlikte ödemeleriniz ve ortaklaşa maddi kaynaklarınız için fikirleriniz gündeme gelebilir.

Kova

Yeni ayının etkisiyle sağlığınıza, çalışma ortamınıza ve günlük rutin işlerinize daha çok önem vereceksiniz. Ayrıca bu süreçte kariyerinizde eski fırsatları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1,5 yıl boyunca, düşünce tarzınız değişiyor. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitim ve kısa seyahatler gündeminiz olacak. Yeni bir sözleşme için adım atabilirsiniz. Perşembe günü ayın aslan burcuna geçmesi ve Merkür’le kavuşumu ile birlikte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evliliğiniz adına fikirleriniz gündeme gelebilir, iletişiminiz artabilir.

Balık

Yeni ayının etkisiyle özel hayatınıza, eğlenceye ve partnerinize daha çok önem vereceksiniz. Beklenmedik bir şekilde elinize para geçebilir. Ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1,5 yıl boyunca, kazançlarınıza önem verecek ve daha çok gelir elde etmek isteyeceksiniz. Perşembe günü ayın aslan burcuna geçmesi ve Merkür’le kavuşumu ile birlikte diyetiniz, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz için yeni fikirleriniz oluşabilir.

PAYLAŞ