Hydrafacial Tek Seansta Mucize Yaratıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 17/07/2023

PAYLAŞ

Cilt temizleme, soyma, yenileme, nemlendirme, akne tedavisi gibi işlemlerinin kombine edildiği Hydrafacial her yaştan tüm cilt tiplerine uygulanabilen bir yöntemdir. Hydrafacial’ın her mevsim uygulanabileceğini belirten Chic Nail Beauty and Cosmetic’ in kurucusu Burcu Güzel Davud işlem hakkında bilinmeyenleri paylaştı.
 

Bir tür yaşlanma karşıtı bakım yöntemi olan hydrafacial; cilt yenileme, akne ve leke gibi cilt sorunlarında kullanılan bir işlemdir. Vakum yöntemi ile çalışarak cildi derinlemesine temizleyen cihaz, enjeksiyon ve benzeri yöntemler içermediği için hydrafacial tamamen ağrısız ve acısızdır. Geliştirilmiş vortex teknolojisi sayesinde cilde zarar vermeden, cildin yenilenmesini sağlayan yöntem; daha sağlıklı, parlak, güzel ve genç görünümlü cilde sahip olmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilen bir uygulamadır. 

DAHA GENÇ, CANLI VE YUMUŞAK BİR CİLT VAADEDİYOR!

Hydrafacial yöntemi sayesinde tek bir seansta derinlemesine cilt temizliği, soyma, yenileme, nemlendirme ve antioksidan koruma işlemlerinin uygulanabildiğini belirten Burcu Güzel Davud, ‘’ Merkezimizde uzmanlarımız tarafından, cilt tipi ve müşteri ihtiyacına göre uygulama yapılıyor. Cildin en alt katmanına kadar temizlik sağlayan vakumlu vortex başlığı, cildi mikroskobik düzeyde soyarak, tüm ölü hücrelerden, birikmiş ve gözeneklerin kapanmasına neden olan fazla yağdan ve siyah noktalardan arındırır. Cilt yüzeyinde yer alan ince çizik ve kırışıklıklar, var olan renk farklılıkları ve lekeler, farklı cilt tipleri için hazırlanan serumlar sayesinde ortadan kalkar. Antioksidan, hyaluronik asit ve protein içerikli peptit solüsyonları cilt altına uygulanarak, cildin sağlıklı görünümüne kavuşmasını, genç, canlı ve yumuşak görünmesini sağlar. Tüm işlemlerin tek seansta kombine edildiği hydrafacial yöntemi sayesinde pek çok farklı bakım işlemi kolay, hızlı ve etkili bir şekilde uygulanır’’ dedi.

‘’İLK SEANSTA GÖZLE GÖRÜLÜR BİR DEĞİŞİM SAĞLIYOR’’

Burcu Güzel Davud, ‘’Hydrafacial ile cildin tüm tabakalarının temizlenmesi, beslenmesi ve nemlenmesiyle cilt yenilenir. Böylece işlemin uygulandığı kişi, pamuksu yumuşaklıkta, ışıldayan, sağlıklı ve gençleşmiş cilde sahip olur. En hassas cilt tipinden, çok yağlı cilt tipine, yılın her günü güvenle uygulanabilir. Her yaştan kadın ve erkeklere güvenle uygulanan hydrafacial işlemi, ilk seansta gözle görülür bir fark yaratır. Haftalık aralıklarla 4 ile 6 seanslık bir kür uygulanır. Kozmetik amaçlı uygulamalarda ise ideal görünümün korunabilmesi için ayda bir tekrarlanması önerilir. Böylece cildiniz yılın her günü temiz, bakımlı, sağlıklı ve canlı görünür. Uygulama yapıldıktan sonra, herhangi bir koruyucu bakım gerektirmeyen hydrafacial işlemi sonrasında tek dikkat edilmesi gereken nokta, işlemin yapıldığı gün yüzün yıkanmamasıdır’’ diyerek sözlerini noktaladı.

PAYLAŞ