Yaza Özel Göz Makyajı ve Bakım Ürünleri

Writer: NYX Magazine

Date: 18/07/2023

PAYLAŞ

Dolgun kirpikler ve mükemmel bir göz makyajı için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi RevitaLash Cosmetics’te bulabilirsiniz. Revitalash Cosmetics, güzellik ve kozmetik sektöründe  kirpik ve kaş  bakım ürünlerinde;  dünyanın en saygın, güvenilir ve  tanınan markalarından  biri olmaya devam ediyor. Revitalash Cosmetics hekimler tarafından onaylı ürünleri ile özellikle kozmetik meraklıları tarafından uzun yıllardır tercih ediliyor. Göz bakım ve makyaj ürünlerinde dünyada lider konumda markalardan biri olan Revitalash Cosmetics, uzmanların tavsiyeleri arasında yerini alıyor.

MÜKEMMEL KAŞLAR İÇİN: ÖDÜLLÜ REVITALASH HI-DEF BROW GEL !

Tavsiye edilen satış fiyatı:590₺

Şimdiye kadar kullanacağınız en etkili kaş jeli ile tanışın! Peptitler ve yulaf beta glukanı gibi güçlü bileşenlerle zenginleştirilmiş bu formül, kaşların en ince ve hassas bölgelerini bile nemlendirir, güçlendirir, kusursuz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Cilt tipi veya cinsiyet farkı gözetmeksizin herkesin kullanabileceği bu ödüllü bakım jeli, kaşları sabitleyerek şekillendirir ve çevresel etkenlere karşı dayanıklı hâle getirir. Asi kaşları bile mükemmel bir görünüme kavuşturur.

Orijinal nemlendirici kaş jeli formülü sayesinde, kaşlarınızı nazikçe yumuşatır ve daha kolay şekillendirilebilir hâle getirirken aynı zamanda kaşlarınızın daha düzenli bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Özel tasarım şekillendirme fırçası, göz bölgesinin en hassas noktalarıyla uyumlu bir şekilde çalışarak, mükemmel bir sonuç elde etmenizi sağlar. Hi-Def Brow Gel, dermatologlar tarafından onaylı, klinik olarak test edilmiştir. Hipoalerjenik ve vegan dostu formülü ile rahatlıkla kullanılabilir. Paraben, Ftalat, Parfüm ve BHT içermediği gibi kozmetik formül hayvanlar üzerinde test edilmediği için hayvan dostları tarafından takdir edilmektedir.

ÇARPICI GÖZ MAKYAJI İÇİN: DEFINING EYELINER

Tavsiye edilen satış fiyatı:560₺

E vitamini ile geliştirilmiş özel formülü, içeriğindeki zengin pigmentler sayesinde kirpik diplerinizi güçlendirir, olağanüstü renk doygunluğu ve uzun süre kalıcılık sağlar. Ürünümüz, arzu ettiğiniz göz alıcı bakışlara sahip olmanız için uygulama başlığı ve kalemtıraş ile sunulmaktadır. İpeksi bir dokunuşla cildinizde nazikçe kayan bu ürün, uzun süre dayanıklı ve dağılmayan formülüyle gözlerinizi belirginleştirir. Silikon bazlı emoliyanlar uygulamayı kolaylaştırır, pürüzsüz bir his yaratır. Ürünle birlikte gelen kalemtıraş ve kullanışlı uygulama başlığı sayesinde, gözlerinize daha belirgin bir ifade kazandırarak makyajınızı kolayca yapabilirsiniz. Defining Eyeliner, göz hekimleri tarafından formüle edilmiş, dermatologların kontrolünden geçmiş ve klinik olarak test edilmiştir.  Hipoalerjenik, yağsız ve vegan dostu formülü ile rahatlıkla kullanılabilir. Paraben, Ftalat, Parfüm ve BHT içermediği gibi kozmetik formül hayvanlar üzerinde test edilmediği için hayvan dostları tarafından takdir edilmektedir.

MÜKEMMEL KİRPİKLERİN SIRRI: DOUBLE ENDED VOLUME SET (SİYAH MASKARA VE PRIMER)

Tavsiye edilen satış fiyatı:695₺

Gözlerinizin güzelliğini ön plana çıkarmak için mükemmel kirpiklere ihtiyacınız var. Artık tek adımda kirpiklerinizi sabitleyebilir, hacimlendirebilir ve şekillendirebilirsiniz. Kullanımı son derece kolay olan 2’si 1 arada kirpik bazı ve maskara sayesinde, çarpıcı bakışlara sahip olabilirsiniz. Böylece, kirpikleriniz daha dolgun, daha hacimli ve daha belirgin görünüme kavuşacaktır. Özel tasarım silikon fırçasıyla kirpikleri eşit şekilde sarar ve tek tek ayırır. İndigo mavisi primer, siyah maskaranın renk yoğunluğunu artırarak daha parlak ve dikkat çekici bakışlara sahip olmanızı sağlar. Peptitler, kirpikleri güçlendirir ve kirpiklerin canlılığını artırır. Kum saati şekilli fırçası sayesinde kirpikleriniz daha hacimli bir görünüme kavuşur. Double Ended Volume Set, göz hekimleri tarafından formüle edilmiş, dermatologların kontrolünden geçmiş ve klinik olarak test edilmiştir.  Hipoalerjenik, yağsız ve vegan dostu formülü ile rahatlıkla kullanılabilir. Paraben, Ftalat, Parfüm ve BHT içermediği gibi kozmetik formül hayvanlar üzerinde test edilmediği için hayvan dostları tarafından takdir edilmektedir.

PAYLAŞ