Dikkat!!! Retro Alarmı…

Writer: Manolya Bayer

Date: 02/08/2023

PAYLAŞ

Doğduğunuz an 12 burç ve gök cisimlerinin hareketleri ile oluşturulan doğum haritanız, hayatınızı nasıl etkiliyor?

Doğum haritası kişiye özeldir ve haritanız üzerinden yapılan yorumlar size yol gösterir. Gökyüzünde olan olaylardan nasıl etkileneceğinizi anlatır.

Doğum haritanız üzerinden kişisel özellikleriniz ve kararlarınız için doğru zamanlar belirlenebilir.

Astroloji size olasılıkları söyler ve yaşam yolunuzda size farkındalık katar. Bu sayede kendi iradeniz ile harekete geçersiniz.

KOÇ

3 Temmuz’da gerçekleşecek olan oğlak dolunayı ile birlikte kariyer hayatınızda bazı kararlar almak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu süreçte toplum içinde daha görünür olmak isteyeceksiniz.10 Temmuz’da Mars gezegeninin başak burcuna geçmesiyle yaklaşık 1,5 ay günlük rutin işleriniz, kariyeriniz ve sağlığınız için gayretiniz artacak. 11 Temmuz’da Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle yaklaşık 20 gün özel hayatınızı ve çocuklarınızı düşünerek harekete geçmek isteyeceksiniz. 17 Temmuz Yengeç yeni ayı ile birlikte yaklaşık 10 gün aile ve yaşam yerinizle alakalı yeni başlangıçlar adına adım atabilirsiniz. 23 Temmuz’da Venüs aslan retrosu ve Güneş’in aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1 ay özel hayatınıza ve partnerinize odaklanıyorsunuz. Bu süreçte retroyu da dikkate alarak yaklaşık 3 hafta yeni bir ilişkiye başlayacaksanız, temkinli olmalısınız. Ayrıca, eski ilişkileriniz gündeme gelebilir. 29 Temmuz’da Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle birlikte çalışma ortamınızda iletişiminiz artıyor Kariyerinizde yeni bir imza ve sözleşme için harekete geçebilirsiniz. 1 Ağustos kova dolunayı ile birlikte arkadaşlarınızla daha çok sosyalleşmek ve farklı şeyler deneyimlemek isteyebilirsiniz.16 Ağustos aslan burcunda yeni ay olacak özel hayatınız, hobileriniz ya da çocuklarınız için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.23 Ağustos Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay çalışma ortamınıza, günlük rutin işlerinize ve sağlığınıza odaklanıyorsunuz. Ayrıca Merkür başak burcunda 15 Eylül’ e kadar retro seyrine başlıyor, bu süreçte kariyeriniz de yarım kalan işlerinizi tamamlaya odaklanın, mümkünse yeni başlangıçlar yapmamaya çalışın. 27 Ağustos Mars’ın yaklaşık 1,5 ay terazi burcuna geçmesiyle ortaklık ve evlilik konularında harekete geçmek isteyebilirsiniz. 31 Ağustos balık dolunayı ile birlikte sizden gizli kalmış ya da arka planda kalmış bazı olaylara tanık olabilirsiniz. 15 Eylül başak yeni ayı ile birlikte kariyeriniz için yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. 23 Eylül Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle ikili ilişkileriniz ve eşiniz odak noktanız olacak. 29 Eylül koç burcunda dolunay olacak ve bu dolunay sizi yeni kararlar almanız için destekleyecek.

BOĞA

3 Temmuz’da gerçekleşecek olan oğlak dolunayı ile birlikte uzak yerler, eğitim, ticari ve hukuki konular ön plana çıkacak. 10 Temmuz’da Mars gezegeninin başak burcuna geçmesiyle yaklaşık 1.5 ay özel hayatınız ve çocuklarınız için harekete geçiyorsunuz. 11 Temmuz’da Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle yaklaşık 20 gün ev ve aile hayatınız merkezinizde olacak. 17 Temmuz Yengeç yeni ayı ile birlikte yaklaşık 10 gün yakın çevre, eğitim ve seyahat konularında yeni adımlar atmak isteyeceksiniz. 23 Temmuz’da Venüs aslan retrosu ve Güneş’in aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1 ay, ailenize ve evinize odaklanıyorsunuz. Bu süreçte retroyu da dikkate alarak yaklaşık 3 hafta evinizde yapılması gereken tadilat işleriniz varsa süreci iyi takip edin ve ailenizle iletişiminizde dengeyi korumaya çalışın. 29 Temmuz’da Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle birlikte özel hayatınızda ve çocuklarınızla olan iletişiminiz artıyor. Ayrıca keyfi harcamalarınız söz konusu olabilir.1 Ağustos kova dolunayı ile birlikte kariyerinizle ve otorite figürlerinizle ilgili ani kararlar almak isteyebilirsiniz.16 Ağustos aslan burcunda yeni ay olacak, ailenizle ve yaşam yerinizle alakalı yeni başlangıçlar adına adım atabilirsiniz.23 Ağustos Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay, özel hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanıyorsunuz. Ayrıca Merkür başak burcunda 15 Eylül’ e kadar retro seyrine başlıyor, bu süreçte, özel hayatınızda ve çocuklarınızla iletişiminizde temkinli olmalısınız. 27 Ağustos Mars’ın yaklaşık 1.5 ay terazi burcuna geçmesiyle, çalışma arkadaşlarınızla agresyon yaşanabilecek durumlara karşı temkinli olmalısınız.31 Ağustos balık dolunayı ile birlikte sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız gündeminizde olacak. 15 Eylül başak yeni ayı ile birlikte aşk hayatınızda yeni durumlar ile karşılaşabilirsiniz. 23 Eylül Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle çalışma ortamınıza odaklanıyorsunuz. 29 Eylül koç burcunda dolunay olacak ve bu dolunay karşınıza arka planda kalmış konuları çıkarabilir.

İKİZLER

3 Temmuz’da gerçekleşecek olan oğlak dolunayı ile birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz gündeme gelecek.10 Temmuz’da Mars gezegeninin başak burcuna geçmesiyle yaklaşık 1.5 ay ailenizle ve yaşam yerinizle alakalı konularda hareketiniz artıyor. 11 Temmuz’da Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle yaklaşık 20 gün yakın çevre, eğitim ve seyahat planlarınıza odaklanacaksınız. 17 Temmuz Yengeç yeni ayı ile birlikte yaklaşık 10 gün maddi gelir kaynaklarınız için harekete geçebilirsiniz. 23 Temmuz’da Venüs aslan retrosu ve Güneş’in aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1 ay yakın çevreniz, eğitiminiz, seyahatleriniz ve kardeşiniz gündemde olacak. Bu süreçte retroyu da dikkate alarak yaklaşık 3 hafta yakın çevreniz ve kardeşinizle olan iletişiminizde dengeyi korumaya çalışın.29 Temmuz’da Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle birlikte aile içinde olan iletişiminiz artıyor.1 Ağustos kova dolunayı ile birlikte eğitim, ticari , hukuki ve yurt dışı alanlarında farklı konular gündeminize gelebilir.16 Ağustos aslan burcunda yeni ay olacak, yakın çevrenizle, eğitiminizle ve kardeşlerinizle alakalı yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.23 Ağustos Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay, ailenize ve yaşam yerinize odaklanıyorsunuz. Ayrıca Merkür başak burcunda 15 Eylül’ e kadar retro seyrine başlıyor, bu süreçte aileniz ile olan iletişiminizde temkinli olmalısınız.27 Ağustos Mars’ın yaklaşık 1.5 ay terazi burcuna geçmesiyle. Özel hayatınızda ve çocuklarınızla agresyon yaratacak durumlara karşı dikkatli olmalısınız. 31 Ağustos balık dolunayı ile birlikte kariyeriniz ve otorite figürleriniz gündemde olacak. 15 Eylül başak yeni ayı ile birlikte ailenizle ve yaşam yerinizle alakalı yeni konular gündeminize gelebilir. 23 Eylül Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle özel hayatınıza odaklanıyorsunuz. 29 Eylül koç burcunda dolunay olacak, bu dolunay sizi sosyal çevre ve arkadaşlar konusunda etki altına alacak.

YENGEÇ

3 Temmuz’da gerçekleşecek olan oğlak dolunayı ile birlikte ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda bazı kararlar almanız söz konusu olabilir. 10 Temmuz’da Mars gezegeninin başak burcuna geçmesiyle yaklaşık 1.5 ay yakın çevre, kardeş, eğitim ve seyahat konularınız hız kazanıyor. 11 Temmuz’da Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle yaklaşık 20 gün maddi gelir kaynaklarınızı düşüneceksiniz. 17 Temmuz Yengeç yeni ayı ile birlikte yaklaşık 10 gün kendiniz için yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksiniz. 23 Temmuz’da Venüs aslan retrosu ve Güneş’in aslan burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 1 ay maddi gelir kaynaklarınıza odaklanıyorsunuz. Bu süreçte retroyu da dikkate alarak yaklaşık 3 hafta boyunca yatırım yapacaksanız, arkadaşınızla finansal bir konu gündemde ise ve lüks ihtiyaçlarınız için harcama söz konusu olursa iyi düşünmelisiniz.29 Temmuz’da Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevre ve kardeşlerinizle iletişiminiz artıyor. Ayrıca bu süreçte arka planda kalmış bir sözleşmeyi gündeminize getirebilirsiniz. 1 Ağustos kova dolunayı ile birlikte ödemeler ve ortaklaşa maddi kaynaklarınızda ani durumlar söz konusu olabilir.16 Ağustos aslan burcunda yeni ay olacak ve maddi gelir kaynaklarınızla alakalı yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 23 Ağustos Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay, yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle olan iletişiminiz artıyor. Ayrıca Merkür başak burcunda 15 Eylül’ e kadar retro seyrine başlıyor, bu süreçte iletişim kurarken daha temkinli olmalısınız. 27 Ağustos Mars’ın yaklaşık 1.5 ay terazi burcuna geçmesiyle, aile ve yaşam yerinizle alakalı konularda mücadeleniz artacak. 31 Ağustos balık dolunayı ile birlikte, eğitim, ticari, hukuki ve yurt dışı konuları gündeminizde olacak. 15 Eylül başak yeni ayı ile birlikte, kardeşinizle ve yakın çevrenizle alakalı yeni gündemler oluşabilir. 23 Eylül Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle ailenize ve yaşam yerinize odaklanıyorsunuz. 29 Eylül koç burcunda dolunay olacak, bu dolunay sizi kariyerinizle alakalı konularda etki altına alacak.

ASLAN

3 Temmuz’da gerçekleşecek olan oğlak dolunayı ile birlikte çalışma ortamınıza ve sağlığınıza odaklanacaksınız. 10 Temmuz’da Mars gezegeninin başak burcuna geçmesiyle yaklaşık 1.5 ay maddi gelir kaynaklarınız için mücadeleniz artıyor, bu süreçte harcamalarınızı abartmamaya çalışmalısınız. 11 Temmuz’da Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle yaklaşık 20 gün kendi planlarınıza ve fikirlerinize odaklanacaksınız. Ayrıca çevrenizle olan iletişiminiz artacak. 17 Temmuz Yengeç yeni ayı ile birlikte yaklaşık 10 gün  arka planda kalmış konuları ve sağlığınızı gündeminize getirebilirsiniz. 23 Temmuz’da Venüs aslan retrosu ve Güneş’in aslan burcuna geçmesiyle birlikte kendinize ve planlarınıza odaklanıyorsunuz. Bu süreçte retroyu da dikkate alarak yaklaşık 3 hafta stil değişikliği yapacaksanız, bir eğitime başlayacaksanız ve kariyerinizle ilgili planlarınız varsa iyi düşünmelisiniz. 29 Temmuz’da Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle birlikte maddi gelir kaynaklarınız için fikirleriniz oluşabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla bunu paylaşmak isteyebilirsiniz. 1 Ağustos kova dolunayı ile birlikte ikili ilişkiler ve partnerinizle alakalı kararlar almak isteyebilirsiniz.16 Ağustos aslan burcunda yeni ay olacak, kendinizle alakalı yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 23 Ağustos Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay, maddi gelir kaynaklarınıza ve harcamalarınıza odaklanıyorsunuz. Ayrıca Merkür başak burcunda 15 Eylül’ e kadar retro seyrine başlıyor, bu süreçte harcama yaparken dengede kalmaya çalışın. 27 Ağustos Mars’ın yaklaşık 1.5 ay terazi burcuna geçmesiyle, yakın çevre ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde agresyon yaratabilecek durumlara karşı temkinli olmalısınız. 31 Ağustos balık dolunayı ile birlikte ödemeleriniz ve ortaklaşa maddi konularınız gündemde olacak. 15 Eylül başak yeni ayı ile birlikte, maddi gelir kaynaklarınızla alakalı yeni durumlar ile karşılaşabilirsiniz. 23 Eylül Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle, yakın çevrenize ve kardeşlerinize odaklanıyorsunuz. 29 Eylül koç burcunda dolunay olacak, bu dolunay sizi uzak yerler, eğitim, ticari ve hukuk konularında etki altında alacak.

BAŞAK

3 Temmuz’da gerçekleşecek olan oğlak dolunayı ile birlikte özel hayatınız ve çocuklarınız gündemde olacak. 10 Temmuz’da Mars gezegeninin başak burcuna geçmesiyle yaklaşık 1.5 ay yapacaklarınızda hız kazanacağınız bir sürece giriyorsunuz. 11 Temmuz’da Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle yaklaşık 20 gün fikirlerinizi etrafınıza paylaşmak istemeyeceksiniz. Bu süreçte yaratıcılığınız artabilir. 17 Temmuz Yengeç yeni ayı ile birlikte yaklaşık 10 gün yeni sosyal gruplara katılabilirsiniz. 23 Temmuz’da Venüs aslan retrosu ve Güneş’in aslan burcuna geçmesiyle birlikte zihnen ve ruhen dinlenmek isteyeceksiniz. Arka planda kalmış konulara odaklanabilirsiniz. Bu süreçte retroyu da dikkate alarak yaklaşık 3 hafta harcama, ticari, hukuki ve seyahat konularda temkinli olmalısınız. 29 Temmuz’da Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle birlikte fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Ayrıca kariyerinizle alakalı konularda kendinizi iyi ifade edebileceksiniz. 1 Ağustos kova dolunayı ile birlikte çalışma ortamınız ve sağlığınız gündeminizde olacak. 16 Ağustos aslan burcunda yeni ay olacak, uzak yerler ve sağlığınız için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.  23 Ağustos Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay kendinize odaklanıyorsunuz ve çevreniz tarafından farkediliyorsunuz. Ayrıca Merkür başak burcunda 15 Eylül’ e kadar retro seyrine başlıyor, bu süreçte yeni kararlar almak yerine, yarım kalan işlerinize odaklanmalısınız.27 Ağustos Mars’ın yaklaşık 1.5 ay terazi burcuna geçmesiyle harcamalarınızı dengede tutmaya çalışın. 31 Ağustos balık dolunayı ile birlikte ikili ilişkilerle, evliliğinizle ve ortağınızla alakalı bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. 15 Eylül başak yeni ayı ile birlikte, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 23 Eylül Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle, maddi gelir kaynaklarınıza odaklanıyorsunuz. 29 Eylül koç burcunda dolunay olacak, bu dolunay ortaklaşa maddi kaynaklar ve ödemeler konusunda kararlar almanızı destekleyecek.

TERAZİ

3 Temmuz’da gerçekleşecek olan oğlak dolunayı ile birlikte aileniz, yaşam yeriniz ve yapmak istediğiniz yatırımlar gündeme gelecek. 10 Temmuz’da Mars gezegeninin başak burcuna geçmesiyle yaklaşık 1.5 ay ruhen ve zihnen yoğun olabileceğiniz bir sürece girebilirsiniz, bu süreçte bol bol meditasyon yapmak size iyi gelecektir. 11 Temmuz’da Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle yaklaşık 20 gün sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artacak. 17 Temmuz Yengeç yeni ayı ile birlikte yaklaşık 10 gün kariyeriniz için yeni adımlar atabilirsiniz ve evlilik konuları gündeminize gelebilir.23 Temmuz’da Venüs aslan retrosu ve Güneş’in aslan burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenize ve organizasyonlara odaklanıyorsunuz. Bu süreçte retroyu da dikkate alarak yaklaşık 3 hafta arkadaşlarınızla olan iletişiminizde, gelecek planlarınızı ve hayallerinizi şekillendirirken temkinli olmalısınız. 29 Temmuz’da Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle birlikte zihniniz yoğun olacak ve yaratıcılığınız artıyor. Yurt dışı ile alakalı konular gündeme gelebilir. Ayrıca maneviyatınıza iyi gelecek çalışmalara katılabilrisiniz. 1 Ağustos kova dolunayı ile birlikte özel hayatınız ve çocuklarınız için kararlar almak isteyebilirsiniz. 16 Ağustos aslan burcunda yeni ay olacak, geleceğinizle ve arkadaşlarınızla alakalı yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 23 Ağustos Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay, çevrenizden izole olmak ve sağlığınıza odaklanmak isteyebilirsiniz. Ayrıca Merkür başak burcunda 15 Eylül’ e kadar retro seyrine başlıyor, bu süreçte geçmiş konulara çok takılı kalmamaya ve mümkünse yeni kararlar almamaya çalışın.27 Ağustos Mars’ın yaklaşık 1.5 ay terazi burcuna geçmesiyle, aceleci ve tutarsız davranışlara karşı dikkatli olun. 31 Ağustos balık dolunayı ile birlikte çalışma ortamınız, sağlığınız ve rutin işlerinizle alakalı bazı kararlarınız söz konusu olabilir. 15 Eylül başak yeni ayı ile birlikte, maneviyatınıza daha çok önem vereceksiniz. 23 Eylül Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle, çevreniz tarafından fark edileceksiniz. 29 Eylül koç burcunda dolunay olacak. Bu dolunay sizi ikili ilişkiler ve evlilik konularında etki altına alacak.

AKREP

3 Temmuz’da gerçekleşecek olan oğlak dolunayı ile birlikte yakın çevre, kardeş, eğitim, sosyal medya, ticaret ve seyahat konularınız ön plana çıkacak. 10 Temmuz’da Mars gezegeninin başak burcuna geçmesiyle yaklaşık 1.5 ay sosyal çevrenizde ve organizasyonlarda bulunabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. 11 Temmuz’da Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle yaklaşık 20 gün kariyer hayatınızda sözleşmeleriniz ve yeni fikirleriniz söz konusu olabilir. 17 Temmuz Yengeç yeni ayı ile birlikte yaklaşık 10 gün yurtdışı, eğitim, seyahat ve ticari işleriniz için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 23 Temmuz’da Venüs aslan retrosu ve Güneş’in aslan burcuna geçmesiyle birlikte kariyerinize odaklanıyorsunuz. Bu süreçte retroyu da dikkate alarak yaklaşık 3 hafta ortaklık , evlilik ve arka planda kalmış iş konuları gündeme gelirse , süreci iyi takip etmeye çalışın.

29 Temmuz’da Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artıyor. Ayrıca bir arkadaşınızla finansal anlamda gündeminiz oluşabilir.1 Ağustos kova dolunayı ile birlikte aile ve yaşam yeriniz gündeminize gelecek.16 Ağustos aslan burcunda yeni ay olacak, kariyeriniz adına yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir.23 Ağustos Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay, sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza odaklanıyorsunuz. Ayrıca Merkür başak burcunda 15 Eylül’ e kadar retro seyrine başlıyor, bu süreçte çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz.27 Ağustos Mars’ın yaklaşık 1.5 ay terazi burcuna geçmesiyle, öfkenizi bastırmamaya ve zihinsel olarak kendinizi çok yormamaya dikkat edin .31 Ağustos balık dolunayı ile birlikte özel hayatınız ve çocuklarınızla alakalı kararlarınız söz konusu olabilir. 15 Eylül başak yeni ayı ile birlikte, sosyal çevre ve arkadaşlarınızla alakalı konularda yeni gündemler oluşabilir. 23 Eylül Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle, kendinizi çevrenizden izole etmek isteyebilirsiniz. 29 Eylül koç burcunda dolunay olacak, bu dolunay sizi kariyerinizde yeni kararlar almanızı ve sağlığınıza daha çok dikkat etmenizi destekleyecek.

YAY

3 Temmuz’da gerçekleşecek olan oğlak dolunayı ile birlikte maddi gelir kaynaklarınıza odaklanıyorsunuz.1 0 Temmuz’da Mars gezegeninin başak burcuna geçmesiyle yaklaşık 1.5 ay kariyerinize odaklanıyorsunuz. 11 Temmuz’da Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle yaklaşık 20 gün yurt dışı, hukuki, ticari, eğitim ya da seyahat konularına odaklanabilirsiniz. 17 Temmuz Yengeç yeni ayı ile birlikte yaklaşık 10 gün ortaklaşa maddi kaynaklarınız için yeni durumlar gündeme gelebilir.2 3 Temmuz’da Venüs aslan retrosu ve Güneş’in aslan burcuna geçmesiyle birlikte uzak yerlere, eğitiminize ve ticari işlerinize odaklanıyorsunuz. Bu süreçte retroyu da dikkate alarak yaklaşık 3 hafta boyunca işinizi ve kariyerinizden elde ettiğiniz maddi gelir kaynaklarınızı yurtdışı ile bağlantı olacak şekilde yönetebilirsiniz. 29 Temmuz’da Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle birlikte toplum içinde ve otorite figürlerinize kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Bir ortaklık için harekete geçebilirsiniz.  1 Ağustos kova dolunayı ile birlikte yakın çevreniz ve kardeşleriniz gündeminizde olacak.   16 Ağustos aslan burcunda yeni ay olacak, uzak yerler, eğitim, hukuki ve ticari konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 23 Ağustos Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca, kariyerinize odaklanıyorsunuz. Ayrıca Merkür başak burcunda 15 Eylül’ e kadar retro seyrine başlıyor, bu süreçte yeni kararlar yerine mevcut işlerinizi tamamlamaya odaklanmalısınız. 27 Ağustos Mars’ın yaklaşık 1.5 ay terazi burcuna geçmesiyle, sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla olan tutumunuzda agresyon yaratabilecek durumlara karşı dikkatli olmalısınız. 31 Ağustos balık dolunayı ile birlikte ailenizle ve yaşam yerinizle alakalı kararlarınız söz konusu olabilir. 15 Eylül başak yeni ayı ile birlikte, kariyerinizde yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. 23 Eylül Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle, daha çok sosyalleşeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. 29 Eylül koç burcunda dolunay olacak, bu dolunay sizi özel hayatınızda kararlar almanızı destekleyecek.

OĞLAK

3 Temmuz’da gerçekleşecek olan oğlak dolunayı ile birlikte kendinize ve yapmak istediklerinize odaklanacağınız bir sürece giriyorsunuz. 10 Temmuz’da Mars gezegeninin başak burcuna geçmesiyle yaklaşık 1.5 ay yurtdışı, eğitim, seyahat, hukuki ve ticari konular için harekete geçiyorsunuz. 11 Temmuz’da Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle yaklaşık   20 gün ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize dikkatinizi çekebilirsiniz. 17 Temmuz Yengeç yeni ayı ile birlikte yaklaşık 10 gün ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız adına yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 23 Temmuz’da Venüs aslan retrosu ve Güneş’in aslan burcuna geçmesiyle birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize odaklanıyorsunuz. Bu süreçte retroyu da dikkate alarak yaklaşık 3 hafta kariyeriniz, özel hayatınız ve çocuklarınız için ödemeler ve kredi çekme söz konusu olacaksa iyi düşünmelisiniz. 29 Temmuz’da Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle birlikte eğitim, yurt dışı, seyahat, ticari ve hukuki konulara yöneliyorsunuz. Ayrıca yurt dışıyla bağlantılı bir iş için plan yapabilirsiniz. 1 Ağustos kova dolunayı ile birlikte maddi gelir kaynaklarınıza odaklanıyorsunuz. 16 Ağustos aslan burcunda yeni ay olacak, ödemeleriniz ve ortaklaşa maddi kaynaklarınızda yeni durumlar oluşabilir. 23 Ağustos Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay, uzak yerler, eğitim, seyahat, ticari ve hukuki konular gündeminizde olacak. Ayrıca Merkür başak burcunda 15 Eylül’ e kadar retro seyrine başlıyor, bu süreçte yeni kararlar adına ve aksiliklere karşı dikkatli olun. 27 Ağustos Mars’ın yaklaşık 1.5 ay terazi burcuna geçmesiyle, otorite figürlerinizle olan diyaloğunuzda dengede kalmaya çalışın. 31 Ağustos balık dolunayı ile birlikte yakın çevreniz ve kardeşleriniz gündeminizde olacak.  15 Eylül başak yeni ayı ile birlikte, uzak yerler, eğitim, hukuki ve ticari konular gündeme gelebilir. 23 Eylül Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle, kariyerinize odaklanacaksınız. 29 Eylül koç burcunda dolunay olacak, bu dolunay sizi aile ve yaşam yerinizle alakalı konularda etki altına alacak.

KOVA

3 Temmuz’da gerçekleşecek olan oğlak dolunayı ile birlikte maneviyatınızı güçlendirmek ve daha çok kendinizle vakit geçirmek isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. 10 Temmuz’da Mars gezegeninin başak burcuna geçmesiyle yaklaşık 1.5 ay ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz için harekete geçiyorsunuz. 11 Temmuz’da Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle yaklaşık 20 gün ikili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza yön verebilirsiniz. 17 Temmuz Yengeç yeni ayı ile birlikte yaklaşık 10 gün sağlığınız, günlük rutin işleriniz ve çalışma ortamınız için yeni adımlar atmanız söz konusu olabilir. 23 Temmuz’da Venüs aslan retrosu ve Güneş’in aslan burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkilerinize ve ortaklarınıza odaklanıyorsunuz. Bu süreçte retroyu da dikkate alarak yaklaşık 3 hafta bir ortaklığa adım atacaksanız ve taşınmak için gayrimenkul konuları gündeminize gelirse süreci iyi takip etmelisiniz. 29 Temmuz’da Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle birlikte özel hayatınız ve çocuklarınızla alakalı ödemelerinize yoğunlaşıyorsunuz. 1 Ağustos kova dolunayı ile birlikte kendinizle ve yapmak istediklerinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. 16 Ağustos aslan burcunda yeni ay olacak evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. 23 Ağustos Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay, ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza odaklanıyorsunuz. Ayrıca Merkür başak burcunda  15 Eylül’ e kadar retro seyrine başlıyor, bu süreçte gelir gider dengenizde dikkatli olmalısınız.  27 Ağustos Mars’ın yaklaşık 1.5 ay terazi burcuna geçmesiyle uzak yerler, eğitim, ticari ve hukuki konular için harekete geçiyorsunuz.31 Ağustos balık dolunayı ile birlikte maddi gelir kaynaklarınız için kararlarınız söz konusu olabilir.15 Eylül başak yeni ayı ile birlikte, ödemeler ve ortaklaşa maddi kaynaklar ile alakalı yeni durumlar ile karşılaşabilirsiniz. 23 Eylül Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle, uzak yerler, eğitim, seyahat ve ticari faaliyetler gündeminizde olacak. 29 Eylül koç burcunda dolunay olacak, bu dolunay sizi yakın çevre, sözleşmeler, eğitim, seyahat ve kardeşler konusunda etki altına alacak.

BALIK

3 Temmuz’da gerçekleşecek olan oğlak dolunayı ile birlikte sosyal çevrenize ve geleceğinize odaklanıyorsunuz. 10 Temmuz’da Mars gezegeninin başak burcuna geçmesiyle yaklaşık 1.5 ay ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız için harekete geçiyorsunuz. 11 Temmuz’da Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle yaklaşık 20 gün günlük rutin işlerinize, sağlığınıza ve çalışma ortamınıza odaklanabilirsiniz. 17 Temmuz Yengeç yeni ayı ile birlikte yaklaşık 10 gün özel hayatınız ve çocuklarınız için yeni adımlar atabilirsiniz. 23 Temmuz’da Venüs aslan retrosu ve Güneş’in aslan burcuna geçmesiyle birlikte çalışma ortamınıza, sağlığınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanıyorsunuz. Bu süreçte retroyu da dikkate alarak yaklaşık 3 hafta kariyeriniz için yapacağınız sözleşmeler ve ödemeler için süreci iyi takip etmelisiniz.           29 Temmuz’da Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle evlilik ve ortaklaşa bir sözleşme söz konusu olabilir. 1 Ağustos kova dolunayı ile birlikte arka planda kalmış konular açığa çıkabilir. 16 Ağustos aslan burcunda yeni ay olacak çalışma ortamınız ve sağlığınızla alakalı yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 23 Ağustos Güneşin başak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay, ikili ilişkilerinize, evliliğinize ve ortaklıklarınıza odaklanıyorsunuz. Ayrıca Merkür başak burcunda 15 Eylül’ e kadar retro seyrine başlıyor, bu süreçte partnerinizle ve ikili ilişkilerinizde olan iletişiminizde dikkatli olmalısınız, yeni kararlar almamaya çalışmalısınız. 27 Ağustos Mars’ın yaklaşık 1.5 ay terazi burcuna geçmesiyle, ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza odaklanıyorsunuz. 31 Ağustos balık dolunayı ile birlikte kendinizle ve yapmak istediklerinizle alakalı kararlar almak isteyebilirsiniz. 15 Eylül başak yeni ayı ile birlikte, ikili ilişkiler ve evlilik konusunda yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir. 23 Eylül Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle, ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza odaklanıyorsunuz. 29 Eylül koç burcunda dolunay olacak, bu dolunay sizi maddi gelir kaynaklarınızla alakalı etki altına alacak.

PAYLAŞ