Watsons Türkiye, “Asia One Pass” Uygulamasıyla Asyalı Turistlere Ayrıcalıklar Sunuyor

Writer: NYX Magazine

Date: 20/07/2023

PAYLAŞ

Watsons, yeni başlattığı “Asia One Pass” uygulamasıyla Asya ülkelerinden Türkiye’ye gelen turistlerin Watsons mağazalarından yapacakları alışverişlerde Watsons Club Card’larını kullanarak avantajlardan faydalanma imkanı sunuyor.

Watsons, hayata geçirdiği Asia One Pass uygulamasıyla 7 farklı Asya ülkesinden Türkiye’ye gelen turistlerin Watsons Club avantajlarından faydalanmasını sağlıyor. Asya’dan gelen turistler, Türkiye’nin 61 ilinde bulunan 370’den fazla Watsons mağazasından yapacakları alışverişlerde kendi Watsons Club Card’larını kullanarak puan kazanabiliyor ve üyelik avantajlarından faydalanabiliyor. 

Asia One Pass ile; Çin & Hong Kong, Endonezya, Filipinler, Malezya, Singapur, Tayvan ve Tayland’dan gelen turistler Türkiye’deki ziyaretleri süresince Watsons mağazalarından Watsons Club Card’ları ile yaptıkları alışverişlerde puan kazanabiliyor ve kazandıkları puanları kendi ülkelerindeki Watsons mağazalarında harcayabiliyorlar. Asia One Pass uygulamasıyla indirim promosyonu ve self-check-out gibi avantajlardan yararlanabilen turistler, Watsons Türkiye mağazalarında kendi ülkelerindeki gibi alışveriş yapmaya ve Watsons deneyimini Türkiye’de de kesintisiz yaşamaya devam edebilecekler.

PAYLAŞ