24 Temmuz-30 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 24/07/2023

PAYLAŞ

Haftaya Güneş’in aslan burcuna geçmesi ve Venüs aslan retrosunun etkileri ile başlıyoruz. Kendimizi 1 ay boyunca toplum içerisinde daha çok göstermek ve hayattan zevk almak isteyeceğiz, neşemiz artacak. Fakat, Venüs’ün 5 Eylül tarihine kadar retro hareket etmesi sebebiyle ikili ve partner ilişkilerimizde egomuzu dengede tutmalıyız.

Bu süreçte ikili ilişkilerinizi ve finansal durumunuzu gözden geçirmek isteyeceksiniz. Mümkünse yeni ortaklıklara ve ilişkilere başlamayın. Ayrıca eski ilişkiler ve konular gündeminize gelebilir. Hayattan daha çok keyif almak isterken, retro etkisi ile keyifsiz durumlar ile karşılaşmamak adına kendinizle ilgilenin, gereken özeni gösterin. Riskli yatırımlardan ve stil değişikliğinden uzak durun.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Haftaya partnerinize, çocuğunuza, spora ve hobilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Bu konulardaki etki 1 ay sürecek. Ayrıca 5 Eylül’e kadar riskli yatırımlara ve özel hayatınızdaki iletişim sorunlarına karşı temkinli olmalısınız.

Boğa

Haftaya ailenize ve evinize odaklanarak başlıyorsunuz. Bu konulardaki etki 1 ay sürecek. Ayrıca 5 Eylül’e kadar aile içi iletişiminizde dikkatli, dekorasyon ya da ev değişikliğinde temkinli olmalısınız.

İkizler

Haftaya yakın çevre, kardeş, seyahat ve eğitim konularına odaklanarak başlıyorsunuz. Bu konulardaki etki 1 ay sürecek. Ayrıca 5 Eylül’e kadar iletişim kurarken daha dikkatli ve yapacağınız sözleşmelerde temkinli olmalısınız.

Yengeç

Haftaya maddi gelir kaynaklarınıza ve kazançlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Bu konulardaki etki 1 ay sürecek. Ayrıca 5 Eylül’e kadar harcamalarınızı ve kazançlarınızı dengede tutmalısınız.

Aslan

Haftaya kendinize ve planlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Bu konulardaki etki 1 ay sürecek. Ayrıca 5 Eylül’e kadar stil değişikliğine gitmeyin ve iletişim kurarken egonuzu dengede tutun.

Başak

Haftaya mental sağlığınıza ve sosyal çevreden izole kalmak isteyerek başlıyorsunuz. Bu konulardaki etki 1 ay sürecek. Ayrıca 5 Eylül’e kadar sağlık kontrollerinizi yaptırın ve çevrenizdeki kadın figürlerine karşı temkinli olun.

Terazi

Haftaya sosyal çevrenize ve kariyerden elde ettiğiniz gelire odaklanarak başlıyorsunuz. Bu konulardaki etki 1 ay sürecek. Ayrıca 5 Eylül’e kadar arkadaşlarınızla olan iletişiminizde dikkatli olun.

Akrep

Haftaya kariyerinize ve otorite figürlerine odaklanarak başlıyorsunuz. Bu konulardaki etki 1 ay sürecek. Ayrıca 5 Eylül’e kadar anneniz ve patronunuzla olan iletişiminizde temkinli olun.

Yay

Haftaya yurtdışı, eğitim, hukuki ve ticari konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Bu konulardaki etki 1 ay sürecek. Ayrıca 5 Eylül’e kadar ilişkilerinizde daha özenli olun ve uzak yerlere seyahatlerinizde ekstra planlı olun.

Oğlak

Haftaya ortaklaşa maddi kaynaklara ve ödemelerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Bu konulardaki etki 1 ay sürecek. Ayrıca 5 Eylül’e kadar ortaklaşa iş yapmaktan ve kredi çekmekten uzak durun.

Kova

Haftaya partnerinize ve ortağınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Bu konulardaki etki 1 ay sürecek. Ayrıca 5 Eylül’e kadar partnerinizle ve ortağınızla olan iletişiminizde temkinli olun.

Balık

Haftaya günlük rutin işler, sağlık, evcil hayvan ve çalışma ortamı konularına odaklanarak başlıyorsunuz. Bu konulardaki etki 1 ay sürecek. Ayrıca 5 Eylül’e kadar sağlık kontrollerinizi yaptırın ve çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminizde uyumlu olmaya çalışın.

PAYLAŞ