Fakir Hausgeräte’nin Bodrum Yalıkavak Marina’daki İlk Satış Noktasının Açılış Daveti Gerçekleşti

Writer: NYX Magazine

Date: 28/07/2023

PAYLAŞ

Köklü geçmişinden aldığı güçle yenilikçi ürünler geliştiren Fakir Hausgeräte; yeni markası iYO’nun Bodrum Yalıkavak Marina’daki ilk satış noktasının açılışını 24 Temmuz Pazartesi günü düzenlediği özel bir davetle kutladı.

Danışmanlığını Uzman Estetisyen Nur Bilen Yavuzer’in üstlendiği iYO davetinde konuklar markanın içten dışa iyiliği düşünen teknolojisini deneyimleyerek keşfettiler

Fakir Hausgeräte’nin yeni markası iYO’nun Bodrum Yalıkavak Marina’daki ilk satış noktasının açılış daveti Fakir Hausgeräte Pazarlama ve E-Ticaret Direktörü Zümrüt Tamer, marka yolculuğunun ilk gününden bu yana marka danışmanlığı ile tüm süreçlere katkı sağlayan Uzman Estetisyen Nur Bilen Yavuzer’in katılımı ve Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde 24 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Yalıkavak Marina’daki iYO satış noktasında konuşmalar ve ürün anlatımları ile başlayan etkinlik, Yalıkavak Marina Novikov Restaurant’ın muhteşem manzarasına nazır marka ruhuna uygun hazırlanmış masa dekorasyonu ile taçlanan keyifli yemek ile devam etti. Berrak Tüzünataç, Pelin Karahan, Özlem Avcıoğlu, Aslı Şen ve Dila Tarkan gibi sanat, iş ve cemiyet hayatından değerli konukların katılımıyla gerçekleşen davette iYO’nun marka kuruluş hikayesini marka danışmanı Nur Bilen Yavuzer’den dinleyen misafirler, konuşma sonrasında iYO ürünleri ile içten dışa güzelliğin nasıl mümkün olduğunu birebir deneyimleme şansını yakaladılar.

Sözlerine bu heyecana ortak oldukları için konuklara teşekkür ederek başlayan Uzman Estetisyen Nur Bilen Yavuzer konuşmasındaFakir Hausgerate güvencesiyle daha sağlıklı bir cilt ve iyi yaşam için çıktığımız bu yolda benim de çok sahiplenerek her aşamasında olduğum iYO ile bugün pek çok güzel duyguyu aynı anda yaşıyorum. iYO, içten dışa iyiliğinizi düşünen teknolojileri ile benim de çok inandığım bir şekilde iyi yaşamı destekleyen tasarımları kendinin en iyi versiyonunu keşfetmek isteyenler için hazırlandı. Bakım rutinlerinin tamamlayıcısı ve destekleyicisi olacak iYO ürünleri; ultrasonik dalgalı, titreşimli ve ısı terapisi özellikleri sayesinde daha sıkı bir cilt ve daha sağlıklı bir görünüm için bundan sonra bizlerle olacağı için benim gibi sizlerin de mutlu olduğunu düşünüyorum ki bunu gözlerinizde görebiliyorum” dedi.

“Odağımız Sensin” diyerek çıktığımız dönüşüm yolculuğumuzda Fakir Hausgeräte ailesi olarak iYO için çok heyecanlı olduklarını belirten Fakir Hausgeräte Pazarlama ve E-Ticaret Direktörü Zümrüt Tamer konuşmasında; “Kendisinin en iyi versiyonunu keşfetmeye hazır bu kadar güzel bakan bir davetli grubu ile burada olduğumuz için öncelikle Sevgili Nur’a sonrasında her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kendisi markamıza ilk günden bu yana o kadar çok şey kattı ki iYO için tüm yaptıkları ve içten dışa tüm iyiliği ile hep yanımızda durmasının bizim için şans olduğunu düşünüyorum. Farkındalıkları ile yaşayan, sağlıklı yaş alma yolculuğunda olan kişiler olarak kendimize iyi bakmak zorundayız. Tam da bu sebeple iYO’nun en iyi sen için, iyiliğin merkezinde bir marka olmasını istedik buna inanarak çalıştık. Tam da bu sebeple içten dışa iyiliğinizi düşünen teknolojisiyle iYO’yu; her zaman, her hali ile şahane hissetmek isteyenlerin beğenisine sunuyoruz. Hayat yolculuğunda, kendinin en iyi versiyonunu keşfetmek isteyenlere iYO’nun çok iyi geleceğine inanıyorum” dedi.

PAYLAŞ