31 Temmuz – 6 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 31/07/2023

PAYLAŞ

Haftaya kova dolunayının etkisiyle başlıyoruz. 1 Ağustos’ta gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte arka planda kalmış konular gün yüzüne çıkabilir. Bu dolunay ile finansal konular gündeme gelebilir, ayrıca bu süreçte harcamalarınızı abartmayın. Radikal kararlar almak isteyebilirsiniz. Maddi konularda alacağınız kararlarda iyi düşünmelisiniz. Duygusal ve ruhsal olarak dengede kalmaya çalışın. İletişim kurmak istemediğiniz kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Dolunayın etkisi ile gelecek hayallerinize, sosyal çevrenize ve kariyerinizden elde ettiğiniz gelirinize odaklanacaksınız. Finansal anlamda risk almamaya çalışın. Arkadaşlık ilişkilerinizde bazı kararlar almak isteyebilirsiniz.

Boğa

Dolunayın etkisi ile kariyerinize ve hedeflerinize odaklanıyorsunuz. İş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Bu konularda maddi açıdan sizi nasıl etkilediğini iyi düşünmelisiniz. Anneniz ile iletişiminiz söz konusu olabilir.

İkizler

Dolunayın etkisi ile uzak yerler, sosyal medya, eğitim, hukuki ve ticari konular gündeminize gelebilir. Bu konularda bazı karalarınız ve fikirleriniz söz konusu olabilir. Finansal anlamda temkinli ve risk almaktan uzak durmalısınız.

Yengeç

Dolunayın etkisi ile ortaklaşa maddi kaynaklar ve ödemeler gündeme gelebilir. Kredi çekecekseniz iyi düşünmelisiniz. Gelir gider dengenize odaklanmalısınız. Bu konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizde bazı krizleri yönetmeniz gerekebilir.

Aslan

Dolunayın etkisi ile ikili ilişkiler, evliliğiniz ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Bu konularda bazı kararlarınız söz konusu olabilir. İlişkilerinizde abartılı tepkilerden uzak durmalısınız.

Başak

Dolunayın etkisi ile günlük rutin işleriniz, sağlığınız ve çalışma ortamınız gündeme gelebilir. Bu konularda bazı kararlarınız söz konusu olabilir. Dinlenmeyi ihmal etmeyin ve beslenmenize dikkat edin.

Terazi

Dolunayın etkisi ile özel hayatınız ve çocuklarınız gündeme gelebilir. Bu konularda bazı kararlarınız söz konusu olabilir. Ayrıca beklediğiniz bir para elinize geçebilir.

Akrep

Dolunayın etkisi ile aileniz ve eviniz gündeme gelebilir. Bu konularda kararlarınız söz konusu olabilir. İletişim kurarken sakin ve uyumlu olmaya çalışmalısınız.

Yay

Dolunayın etkisi ile yakın çevre, kardeş ve eğitim konuları gündeme gelebilir. Bu konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Çevrenizle olan iletişiminiz artabilir.

Oğlak

Dolunayın etkisi ile maddi gelir kaynaklarınız gündeme gelebilir. Bu konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Keyfi harcamalarınızı abartmamaya çalışın.

Kova

Dolunayın etkisi ile kendinize ve yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. Bu konularda kararlarınız söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Balık

Dolunayın etkisi ile geçmişinize, sağlığınıza ve uzak yerlere odaklanabilirsiniz. Bu konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Gizli kalmış bazı gündemler oluşabilir. Çevrenize karşı sınır çizmek isteyebilirsiniz.

PAYLAŞ