Emotion Roll-On Serisinin Burcu Biricik’li Reklam Filmi Yayında

Writer: NYX Magazine

Date: 31/07/2023

PAYLAŞ

Yenilenen Emotion roll-on, doğal kaynaklı içeriği ve vegan formülü ile her 10 kadından dokuzunun tercihi oldu. Yıllardır markanın yüzü olan ünlü oyuncu Burcu Biricik ile yepyeni bir reklam filmine imza atan Emotion roll-on, hızla kuruyan ve cilde nefes aldıran formülü ile dikkat çekiyor.

Türkiye’nin en çok satan deodorant markası Emotion’ın yenilenen roll-on serisi, yüzde 97 doğal kaynaklı içeriği ile terlemekten korkmayan kadınların tercihi olmaya devam ediyor. Yenilenen roll-on serisi için yıllardır markanın yüzü olan Burcu Biricik ile yeni bir reklam filmine imza atan Emotion, deneyen her 10 kadından 9’u tarafından tavsiye ediliyor.

Alüminyum içermeyen ve yüzde 97 oranında doğal kaynaklı özler içeren formülü ile dikkat çeken yeni Emotion roll-on serisi; Ocean Fresh, Invisible Fresh, Natural Bloom, Romance ve Natural Breeze varyantları ile tüketiciyle buluştu. Yüzde 100 geri dönüştürülebilir ambalajı ile çevre dostu bir ürün olan yeni roll-on serisi, vegan hassasiyeti olan kullanıcılar tarafından da tercih ediliyor. Yenilenen Emotion roll-on, hızla kuruması ve cilde nefes aldırması ile ön plana çıkıyor.

Roll-on deodorant kategorisi hızlı büyüyor

Roll-on deodorant kategorisinin büyümeye devam ettiğini kaydeden Evyap Kişisel Bakım Kategori Direktörü Zeynep Kalkandelen, “Yıl bazında tonajda yüzde 8, ciroda yüzde 104 büyüme var. Emotion, kadın deodorant pazarının en çok satan markası, dolayısıyla roll-on pazarında da güçlü konumunu sürdürmek istiyor. Evyap Ar-Ge Merkezi’nde, tüketici ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiğimiz yeni formülü sayesinde yenilenen Emotion roll-on serisi, alüminyum içermeyen formülü ile doğal terleme dengesini etkilemeden ter kokusunu önlüyor. Emotion’ın çevreye karşı duyarlı tavrı ve kadın sağlığını korumak için attığı adımlar devam edecek” şeklinde konuştu.

Vegan ve doğal kaynaklı özler içeren formülü nedeniyle Emotion roll-on’u güvenle kullandığını belirten markanın elçisi Burcu Biricik ise, “Emotion roll-on’un hızlı kuruması ve leke bırakmaması, benim gibi uzun saatler boyunca yoğun çalışan kadınlar için kurtarıcı oluyor. Ambalajların yüzde yüz geri dönüştürülebilir olması ise çevremiz ve dünyamız için kurtarıcı. Bu nedenle benim tercihim her zaman Emotion” dedi.

Filmin künyesi:

Müşteri: Evyap – Emotion 

Reklam veren: Özlem Esen (Evyap Kişisel Bakım Kategori Lideri), Zeynep Kalkandelen Kırateli (Evyap Kişisel Bakım Pazarlama Direktörü), Bahar Yetkin (Evyap Kişisel Bakım Pazarlama Müdürü), Cemre Ebe (Evyap Kişisel Bakım Yardımcı Marka Müdürü) 
Yaratıcı Ajans: Justideas
Yapım Firması: Mental Film
Yönetmen: Ali Ata Akel 

PAYLAŞ