Işıldatan Bakımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 31/07/2023

PAYLAŞ

Saçı ve saç derisini güneş hasarından koruyun

Cildinizi güneş ışınlarından koruyorsunuz, peki ya saçlarınız?
Güneş ışığı ultraviyole ışıktan (UV ışığı) oluşur. Bu görünmez radyasyon, saç deriniz ve saçınızın yapısını oluşturan hücreler de dahil olmak üzere tüm hücrelere zarar verir.
Saçları güneşe maruz bırakmak saçınızın doğal nemini kaybetmesine yol açar. Saçta ağartma etkisi yapar ve saçın doğal proteinlerinin hasar görmesine ve ciddi protein kaybına yol açar. Saçlarda kuru bir görünüme yol açar hatta saç dökülmesine yol açabilecek hasar oluşturabilir. Bu noktada Forcapil Şampuan, krem ve spreyden destek almalısınız. Yıllardır güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı savaşan
Forcapil, doğal keratin üretimine yardımcı olur ve saç köklerini canlandırmak için çalışır.

Yves Rocher Monoi ışıltı veren saç ve vücut yağı
Cilt tarafından kolayca emilen, hafif dokulu ışıltılı Monoi yağı, kullanıldığı an tende yazı ve güneşi çağrıştıran, egzotik kokusu ile herkesi büyülüyor.
Cildi derinlemesine nemlendiren ve ciltteki bronzluğu arttıran özel yağ, aynı zamanda saçların yumuşacık ve parlak olmasını sağlıyor. Kullanmadan önce çalkalanan Işıltı Veren Monoi Yağı saçlara ve cilde masaj yaparak uygulanıyor.

Tatil çantanızın bu yaz olmazsa olmazı Bionnex
Organica ile Güçlü ve Canlı Saçlar Organica serisi içeriğindeki vitamin, minarel ve Nordik endemik bitkilerle, mevsim geçişleri ya da genetik sebeplerden kaynaklanan saç dökülmesi tedavisinde destek oluyor. Bionnex Laboratuvarları’nda yapılan araştırmalara göre, Organica serisi saç dökülmesinde %93 oranında azalmaya destek olurken saç teli sayısında %80 oranında artışa yardımcı oluyor. Yaz aylarında güneşin ve tuzlu suyun etkisiyle yıpranan saçlarınıza, düzenli kullanım sonrası güçlü, canlı ve sağlıklı bir görünüm vadediyor.

Saçınızı Bir Gecede 2 Kat Nemlendiren Yeni Aveda Nutriplenish Nemlendirici Gece Serumu!
Nutriplenish™ Nemlendirici Gece Serumu, saça anında etki ederek 8 saat süren bir nemlendirme sağlarken, hafif formülüyle saçlarınızı hem yeniliyor hem de şekillendiriyor. Mango yağı, organik
hindistan cevizi yağı ve organik nar yağından oluşan besin açısından zengin bir süper gıda kompleksi ile oluşturulan bu formül, saç için görünmez ve güçlü bir besin katmanı oluşturarak kuru, kırılgan saç tellerin gece boyunca nem kazanmasına yardımcı oluyor.

PAYLAŞ