Güneşe Karşı Güçlü Koruma Kalkanı

Writer: NYX Magazine

Date: 31/07/2023

PAYLAŞ

Capital Soleil Bronzlaştırıcı Solar Water SPF50 Bronzluğun süresini 1 ay uzatıyor
Formülü yenilenen Capital Soleil Bronzlaştırıcı Solar Water SPF50, içerdiği beta carotene ve E vitamini ile bronzluğun süresini 1 ay uzatıyor2. Ciltteki aydınlık bronzluğu korurken, cilt tonunu da eşitliyor. Yüksek UVA ve UVB koruması, uzun UVA ve antioksidan koruma sağlayan spreyin görünmez, yağlı his bırakmayan, tere ve kuma dayanıklı, su gibi hafif hipoalerjenik formülü dermatolojik olarak test edildi.
Fiyat: 419.90 TL

Shiseido Expert SunProtector Lotion SPF50+

Suya ve sıcağa dayanıklı ShiseidoExpert Sun Protector LotionSPF50+, güneş ışınlarına karşıyüksek koruma sağlıyor. Sıcaklıklave suyla temas ettiğinde etkisiartan yüz ve vücut losyonu, UVA veUVB ışınlarının sebep olduğu foto yaşlanma belirtilerinin oluşmasını engelliyor. Ciltte yumuşak bir his bırakırken rahatlatıyor.

Fiyat: 1.275 TL

ELIZABETH ARDEN Eight Hour SPF 50 Stick Güneş Kremi
Güçlü koruma kalkanı ile cildinizin en hassas bölgelerini güneş yanığı ve güneşten kaynaklanan yaşlanma
etkilerinden korur. Su geçirmez, terlemeye karşı dayanıklıdır.
Fiyat: 459 TL /Beymen

Celenes by Sweden Herbal Bronzlaştırıcı Güneş Yağı
Celenes by Sweden Herbal Bronzlaştırıcı Güneş Yağı 0 ve 15 SPF seçenekleri, yazın güneşlenirken cidinizi tahriş etmeden, sağlıklı ve homojen bronzluğa hızlıca kavuşmanıza yardımcı oluyor. İçeriğindeki kakao, karoten ve E vitamini ile cildinizi nemlendirerek, yoğun bakım sağlıyor. Doğal ve temiz içeriği UVA/UVB ışınlarına karşı koruma sağlarken, bronzluğun süresini uzatmaya destek oluyor.
Fiyat: 270 TL

Belirtilen fiyatlar Temmuz güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

PAYLAŞ