HİBRİT YAPISI İLE CİLDİNİZ İÇİN İDEAL SEÇİM

Writer: NYX Magazine

Date: 04/08/2023

PAYLAŞ

Güzellik dünyasının en yeni gözdelerinden olan ve cilde dair aranılan tüm bakım etkilerini bir arada barındırma özelliği ile hibrit yapıdaki Mashtone CC Moisturizer, yaz boyunca fonksiyonel güzelliği ve bakımı tercih edenlerin favorisi…

Yaz dendiğinde başta şehirde ve tatilde ilk ihtiyaç olan SPF 30 güneş koruma faktörüyle güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi koruyan Mashtone CC Moisturizer yüzünüzdeki renk eşitsizliklerini de dengeleyerek cildinizin daha sağlıklı ve daha güzel görünmesini de sağlıyor. Anti-aging etkisine de sahip olan bu hibrit ürün, tatil boyunca nerede olursanız olun cildinizi yaşlanma etkilerinden koruyarak, daha taze ve dinç görünmenize yardımcı oluyor.

SPF 30 güneş koruma faktörüyle güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi koruyan Mashtone CC Moisturizer’ı yaz boyunca güneşlenirken de rahatlıkla kullanabilirsiniz!

Vitamin E, Aloe Vera, Salix Alba, Niacinamide, D-panthenol içeriklerine de sahip olan, akne ve sivilce önleyen, fondöten ağırlığı olmaksızın ipeksi bir şekilde ten rengine uyumlanarak hızlıca cildinizi renklendiren Mashtone’u bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyecek, hibrit yapıdaki tek ürün çok performans konforundan vazgeçemeyeceksiniz.

PAYLAŞ