Cildine ve Saçına Doğru Bakım Yapmak İsteyenlere Etkili Çözümler

Writer: NYX Magazine

Date: 06/08/2023

PAYLAŞ

Uzman ürünleriyle cilt ve saç ihtiyaçlarına yönelik etkili çözümler üreten Vichy, dermatologlar tarafından tanımlanmış aktif maddeleri kullanarak hazırladığı içerikleriyle günlük bakım rutininizde en büyük destekçiniz oluyor. Özellikle mevsim geçişinde cildinin ve saçlarının sağlığını korumak isteyenler, sağlıklı güzellik bilincini artırmada öncü rol üstlenen Vichy’nin doğal ve güçlü formüllerini tercih ediyor.

Dolgun ve sıkı bir cilt için: Liftactiv H. A. Epidermic Filler Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum

Liftactiv H.A. Epidermic Filler Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum, %1.5 hyaluronik asit, vitamin Cg ve Vichy Volkanik Suyu içeren formülüyle ciltte günlük olarak kaybedilen epidermal hyaluronik asidin %100’ünü geri kazandırıyor*. Kırışıklık karşıtı işlemlerin etkisini uzattığı klinik olarak kanıtlanmış** serum; kırışıklıkları ve ince çizgileri dolduruyor, dolgun bir cilt görünümü sunuyor. Yüzdeki ve göz çevresindeki kırışıklıkları ve dolgunluk kaybını hedefleyen yenilikçi yaşlanma karşıtı serum, kırışıklık görünümünü ise -%47*** azaltıyor. Yüz ve göz çevresi için uygun olan iftactiv H.A. Epidermic Filler Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum’u deneyenlerin*** %77’si cildini anında dolgun, %83’ü anında daha pürüzsüz hissetti.

Kırışıklık karşıtı cilt bakım rutininin ilk adımında Liftactiv H.A. Epidermic Filler Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum’u yüz ve göz çevresine uygulayabilir, ikinci adımda Liftactiv Collagen Specialist Yaşlanma Karşıtı Krem ile cilt sıkılığını destekleyebilirsiniz. Son adımda ise foto yaşlanma karşıtı güneş koruması Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ Güneş Koruyucu ile minimal rutininizi tamamlayabilirsiniz. 

*Günde iki kez uygulanan formülün içindeki hyaluronik asit konsantrasyonuna göre/…konsantrasyonuna dayalıdır.  

**Klinik çalışma, kaz ayaklarına uygulanan botulinum toksin enjeksiyonları üzerinde belirgin etki, 63 kadın, 5 ay   

***Kişisel değerlendirme, 53 kadın

Dercos Energy+ Dökülme Karşıtı* Şampuan, saçlara güç ve canlılık kazandırıyor

Patentli aminexil molekülü içeren Dercos Energy+ Dökülme Karşıtı* Şampuan, koparak saç dökülmelerine karşı etkili çözüm sunuyor. Saç köklerinin erken zayıflamasından kaynaklanan, kolajenlerin sertleşme süreçlerine karşı olan aminexil, saç dökülmesi tedavilerinde destekleyici görevi görüyor. Tüm saç tiplerine uygun Dercos Energy+ Dökülme Karşıtı Şampuan, saç ve saç derisini anında yoğun bir şekilde temizliyor. Hipoalerjenik formülüyle başlangıç ve ileri seviye saç dökülmesi sorunu yaşayanlar için sık kullanıma uygun şampuan; saçların güçlü ve canlı hissedilmesini sağlıyor. Kullananların %47’si daha güçlü saç telleri** elde ettiğini belirtiyor. Sağlıklı görünen saç derisi sunan Dercos Energy+ Dökülme Karşıtı Şampuan, saç hacminde %19 artış ve 24 saat kalıcı hacim*** sunuyor. Ürünün içeriğindeki aminexil koparak dökülmeye karşı savaşmaya yardımcı olurken, niasinamid saçta yatıştırıcı bir his sağlıyor. Dercos Energy+ Dökülme Karşıtı Şampuan’ı ıslak saç ve saç derisine uygulayabilir, 1 dakika saç derinize masaj yaparak durulayabilirsiniz. 

2 adımda daha güçlü dökülme karşıtı bakım protokolü

Temizleme ve bakımdan oluşan 2 aşamalı dökülme karşıtı bakım protokolü ile 3 kat daha güçlü saçlar**** ve saçlarda %48 daha fazla hacim**** de mümkün. İlk adımda yenilenen formüle sahip Dercos Energy+ Dökülme Karşıtı Şampuan’la saçlarınızı temizleyebilir, ikinci adımda Dercos Aminexil Clinical 5 Dökülme Karşıtı Saç Bakım Serumu ile saçınıza bakım yapabilirsiniz.

*Koparak dökülme

**Instrumental test, 5 kullanım sonrası

***Instrumental test

****Instrumental test, Aminexil Serum ve Energising Şampuan kullanımı sonrası

DERCOS ENERGISANT DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN 200 ML İçin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 539.9 TL

DERCOS ENERGISANT DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN 400 ML İçin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 674.9 TL

LIFTACTIV H.A. EPIDERMIC FILLER DOLGUNLAŞTIRICI YÜZ VE GÖZ SERUMU 30 ML İçin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 1549.9 TL

PAYLAŞ