7 Ağustos – 13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 07/08/2023

PAYLAŞ

Haftaya dinlenmek ve sorumluluklardan biraz uzaklaşmak isteyerek başlayacaksınız. Ayrıca iştahınız ve keyif yapma isteğiniz artabilir. Bu süreçte abartılı davranışlardan uzak durmaya çalışın ve mantığınızı koruyun. Eski ilişkiler gündeme gelebilir ve mevcut ilişkilerde problemlerin ortaya çıkabileceği bir hafta olabilir. Finansal anlamda yapacağınız yatırımlarda acele etmemenizi öneririm. Perşembe günü itibariyle iş görüşmeleri ve anlaşmaları açısından daha şanslı ve aktif bir dönem olacak.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Haftaya başlarken maddi gelir kaynaklarınıza odaklanıyorsunuz. Harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Özel hayatınız ve çocuklarınızla alakalı masraflar gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızda şanslı bir süreçte olacaksınız. Hafta sonuna doğru kısa seyahatleriniz söz konusu olabilir.

Boğa

Haftaya başlarken kendinize ve yapmak istediklerinize odaklanıyorsunuz. Şanslı ve fırsat dolu bir sürece giriyorsunuz. Yediklerinizi abartmamaya çalışın. Ailenizde ve evinizde pozitif bir sürece giriyorsunuz. Hafta sonuna doğru harcamalarınız söz konusu olabilir.

İkizler

Haftaya başlarken evde olmak ve çevrenizden izole olmak isteyerek başlayacaksınız. Eğitim ve seyahatler gündeme gelebilir. Aile ve ev ile alakalı konularda şanslı bir süreçte olacaksınız. Hafta sonuna doğru daha aktif ve dışa dönük olacaksınız.

Yengeç

Haftaya başlarken sosyal çevrenize ve geleceğinize odaklanarak başlıyorsunuz. Maddi kaynaklarınız ve geliriniz açısından fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu süreçte harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Hafta sonuna doğru arka planda kalmış konular ve sağlığınız ile ilgilenebilirsiniz. İmza, başvuru ve sözleşmeler açısından uyumlu bir dönem olacak.

Aslan

Haftaya başlarken kariyerinize ve ailenize odaklanarak başlıyorsunuz. Sağlığınıza ve diyetinize dikkat edin. Karşınıza kazançlar açısından fırsatlar gelebilir. Çevrenizle iletişim kurarken dengede kalmaya çalışın. Hafta sonuna doğru sosyalliğiniz artıyor.

Başak

Haftaya başlarken yurtdışı, eğitim, hukuki ve ticari konularına odaklanarak başlıyorsunuz. Kariyer açısından şans  ve fırsatlara açık olacaksınız. Seyahatlerinizde beklenmedik aksilikler ve harcamalar adına temkinli olmalısınız. Hafta sonuna doğru iş koşturmanız artabilir.

Terazi

Haftaya başlarken ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ani ve beklenmedik masraflarınız gündeme gelebilir. Geleceğe dönük karamsar olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru uzak yerlere seyahatler ve eğitim konuları gündeme gelebilir.

Akrep

Haftaya başlarken ikili ilişkilerinize ve ortağınıza odaklanarak başlıyorsunuz. İlişkilerinizde yaşayabileceğiniz problemlere karşı temkinli olmalısınız. Maddi konularda şansınız yüksek olacak. Hafta sonuna doğru ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz söz konusu olabilir.

Yay

Haftaya başlarken çalışma ortamınıza, günlük rutin işlerinize ve sağlığınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Kariyerinizde yeni anlaşmalar ve fırsatlar gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru partneriniz ve ortağınız gündem olabilir.

Oğlak

Haftaya başlarken özel hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Gelir ve gider dengesini korumaya çalışın. Yurtdışı, seyahatler, medya ve eğitim konularında şanslı bir süreçte olacaksınız. Hafta sonuna doğru çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz söz konusu olabilir.

Kova

Haftaya başlarken aile ve yaşam yerinize odaklanarak başlıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde olayları abartmamaya çalışın. Ödemelerinizde ve beklediğiniz para konularında şansınız yüksek olacak. Hafta sonuna doğru özel hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanıyorsunuz.

Balık

Haftaya başlarken yakın çevre, kısa yerlere seyahat ve eğitim konularına odaklanarak başlıyorsunuz. Kariyer hayatınızda şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Yeni sözleşme ve imzalar söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde destekleyici bir süreçte olacaksınız.Haftasonuna doğru aile ve yaşam yeriniz gündem olabilir.

PAYLAŞ