Barbie Pembesi Güneş Kremi

Writer: NYX Magazine

Date: 10/08/2023

PAYLAŞ

Spf 50+ PA ++++ ile 4 kat daha güçlü güneş koruması sağlayan Sinoz Pink Touch, her mevsim cildinizi güneşten koruyarak, daha canlı ve parlak bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Güneşten koruma, nemlendirme, ve makyaj bazı olmak üzere tek ürünle birçok ihtiyacınıza yanıt verebilen pembe güneş kremi Sinoz Pink Touch, cilt tonunuzu eşitleyerek anında daha canlı ve parlak bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Cilt bakımında asla eksik edilmemesi gereken güneş koruyucuları sağlıklı bir cilde kavuşmanın en önemli adımlarından birisi olarak sayılıyor. Güneşin verdiği zararlı ışınlardan cildinizi korurken aynı zamanda cilt tonunuzu eşitleyen pembe güneş kremi Sinoz Pink Touch, formülünde bulunan %2 kalamin ile cilde pembelik vererek makyaj bazı olarak kullanılabiliyor.

İpeksi ve daha ışıltılı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olan Sinoz Pink Touch, SPF 50+ güneş koruma faktörüyle 4 kat daha güçlü güneş koruması sağlarken içeriğindeki Provitamin B5, Shea yağı, zerdeçal özü ve E vitamini ile cildinizi besliyor.

PAYLAŞ