Yaz Aylarında Hassas Bir Cilt Bakımı

Writer: NYX Magazine

Date: 10/08/2023

PAYLAŞ

Dünyaca ünlü kozmetik markalarının en etkili bakım ürünlerini bir araya getiren Sephora, Byoma’nın dermatologlar tarafından onaylı ve klinik olarak kanıtlanmış cilt bilimi ile yaz döneminde de yanınızda olmaya devam ediyor. Cilt bakım rutinini sadeleştirmeyi hedefleyen Byoma, birbirinden etkili ürünleriyle cilt bütünlüğünü destekliyor ve cilt görünümünü iyileştirmeye katkı sağlıyor.

Cilt bakımını adeta muhteşem bir ritüele dönüştüren Byoma ürünleri, sıcak yaz günlerinde normalden çok daha fazla ilgiye ihtiyaç duyan cildimiz için nemlendirici, besleyici ve koruyucu bir bakım deneyimi sunuyor. Cilt bariyerini güçlendiren özel teknolojilerle formüle edilen bu ürünler, her gün mükemmel bir görünüm elde etmeniz için cildinizi yapılandırıyor ve aydınlatıyor.

Bu yaz güzellik tutkunlarının cilt bakım rutinlerinde vazgeçilmezleri arasında yer alacak ürünlerden biri Byoma Moisturizing Gel Cream SPF 30. Byoma tarafından cilt bakımı ve güneş korumasını birleştirmek amacıyla geliştirilen bu jel krem hem cildinizi nemlendirecek hem de UVA/UVB ışınlarından geniş spektrumlu koruma sağlayacak. Peki, cildimizde biriken güneş kremini nasıl temizleyeceğiz? 

Derinlemesine bir cilt temizliği için Byoma Cleansing Melting Balm imdadınıza yetişecek. Balsam, SPF’nin yanı sıra makyaj kalıntılarını ve kirleri de arındırmanızı sağlıyor. Üstelik bu onarıcı ve hafif formül cildinizi aynı zamanda besleyip nemlendiriyor. 

Byoma ürünleri ile bu yaz hassas bir cilt bakımı garantileyin.

PAYLAŞ