Doğal Mmikrobiyotayı Yaşam Alanlarına Geri Getiriyor

Writer: NYX Magazine

Date: 10/08/2023

PAYLAŞ

Next-Microbiome’un yeni inovatif ürünü homebiome ev probiyotiği 

Homebiome Post-Probiyotik Sprey, içeriğindeki sağlıklı metobolitler ve aromatik ferah kokular sayesinde doğal yaşamı, yaşam alanlarına geri getiriyor.

Binlerce yıldır doğanın içinde yaşayan insanoğlu, modernleşme ile topraktan, doğadan ve diğer canlılardan uzak bir hayat yaşamaya başladı. Doğanın dengeli ve sağlıklı mikrobiyotasından yavaş yavaş uzaklaşan insanoğlu; daha fazla stres, yorgunluk, uyku bozukluğu, obezite, diyabet, kalp hastalığı, kanser ve daha birçok kronik hastalıklarla karşılaşabiliyor.

İnsanoğlunun doğa ile olan bağlantısını yeniden kurmak için homebiome probiyotik ev spreyi Homebiome Post-Probiyotik Sprey, doğal mikrobiyotayı yaşam alanlarına geri getirmeyi hedefliyor.

Doğal ve mikrobiyota dostu yaşam alanları oluşturmak için California’da geliştirilen Homebiome Post-Probiyotik Sprey, içeriğindeki sağlıklı metobolitler ve aromatik ferah kokular sayesinde doğal yaşamı, yaşam alanlarının içine getiriyor.
Homebiome Post-Probiyotik Sprey’in içeriğindeki sağlıklı metabolitler, genel ev mikrobiyotasına katkıda bulunarak, içten gelen iyiliği yaşam alanlarıyla buluşturuyor.

Salon, yatak odası, banyo, mutfak, çocuk oyun alanları gibi farklı kullanım alanları dahil olmak üzere yaşam alanlarını sağlıklı mikrobiyota özütleriyle donatarak içten gelen sağlığın, evin her noktasında oluşmasını sağlamak için Homebiome Post-Probiyotik Sprey’i sadece birkaç kez püskürtmek yeterli. 

Homebiome Post-Probiyotik Sprey, yaşam alanlarındaki havayı daha sağlıklı ve ferah hale getirirken aynı zamanda çeşitli koku seçenekleri ile evlerin ferah ve mis gibi bir kokmasını da sağlıyor.

PAYLAŞ