Kirpiklerinize Hacim Katın

Writer: NYX Magazine

Date: 10/08/2023

PAYLAŞ

Estée Lauder, yeni Turbo Lash Maskara ve Kirpik + Kaş Gece Serum ile kirpiklerinizde gözle görülür bir değişim yaratmaya geliyor. Turbo Lash Maskara, kirpiklerinize hızlı bir şekilde hacim kazandırırken, kirpiklerinizi besler ve bakım yapar. Kirpikleriniz her zamankinden daha hacimli, dolgun ve sağlıklı görünmesini sağlar. Günün sonunda Turbo Lash Kirpik + Kaş Gece Serumu ile kendinizi dinledirin ve yenilenin. Bu mucize etkili gece serumu, derin uyku esnasında kirpiklerinizi ve kaşlarınızı güçlendirir, onarır ve bakım yapar. Düzenli kullanım sonrası gözle görülür biçimde daha dolgun, güçlü ve sağlıklı görünen kirpiklere ve kaşlara kavuşmanıza yardımcı olur.

Turbo Lash Maskara ile Anında Yüksek Güçlü Hacim ve Uzunluk Etkisi

Turbo Lash Maskara, her bir kirpiği hassas bir şekilde hedefleyen hafif bir formül ile özel olarak geliştirilmiştir. “Plush Fillers” adı verilen etken bir madde ile dolu olan bu maskara, kirpiklerinizi hızlı bir şekilde uzatarak dolgunluk ve hacme ulaşmanızı sağlar.

Argan, Castor ve Maracuja’dan elde edilen %100 doğal yağ kompleksi ile zenginleştirilen yapısıyla, kirpikleri korur, bakım yapar ve güçlendirir. Düzenli kullanım sonrası daha güçlü ve dolgun kirpiklere kavuşmanıza yardımcı olur. Turbo Lash Maskara’nın topaklanma yapmayan, dökülmeyen ve bulaşmayan yapısı ve pürüzsüz bitişiyle 12 saat boyunca etkili bakışların tadını çıkarın!

Ana İçerikler & Teknoloji

  • Argan, castor ve maracuja’dan elde edilen %100 doğal yağ kompleksi, kirpiklerinizi korur ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşmalarına yardımcı olur.
  • Mikroskobik Silika Tanecikleri, daha yoğun bir kirpik çizgisi ve daha belirgin bir görünüm oluşturmak için ürün salınımını artırır.
  • Plush Fillers, hızlı hacim kazandırmak için kullanılır.
  • Yenilikçi film oluşturucu, yoğun parlaklık ve uzun süreli dayanıklılık sağlar.

Turbo Lash Maskaraya Özel Turbobrush™ Aplikatör 

Kolay bir uygulama için özel olarak tasarlanmış bu aplikatör, istediğiniz dolgunluğu ve uzunluğu hızlı bir şekilde elde etmenizi sağlar ve kirpikleri kökten uca kadar tanımlar.

• Özel kesim hazneler, maskarayı hızlı bir şekilde yakalar ve uygular.

• Açılı uçlar, kirpikleri kökten uca ayırarak ekstrem bir tanımlama sağlar.

• Dalgalı lifler, fırçaya dayanıklılık kazandırır ve her bir kirpiği kavrar ve kaldırır.

Sonuç olarak bulaşma, topaklanma ve dökülme olmadan,12 saate kadar dayanıklı anında hacim ve uzunluk sağlayan kirpiklerle güçlü etkiyi hissedin.

Güçlü Bakımın Yeni Adresi Turbo Lash Kirpik + Kaş Gece Serumu

Gece bakımının en önemli rutinlerinden birini de şüphesiz kaş ve kirpik bakımı oluşturuyor. Turbo Lash Kirpik + Kaş Gece Serumu, siz uyurken kirpiklerinize ve kaşlarına bakım yaparak güçlenmesine yardımcı olur. %95 doğal içeriğe sahip bu gece serumu, kirpiklerinizin ve kaşlarınızın daha güçlü ve bakımlı görünmesini sağlar. Her gece düzenli kullanım sonrası, kirpikler belirgin bir şekilde daha dolgun, daha sağlıklı ve kırılmaya karşı daha dayanıklı görünür.

16 amino asit, pirinç protein, pantenol, hyaluronik asit ve soya fasulyesi özü içeren Kalınlaştırma Kompleksi ile formüle edilen bu serum, kirpikleri ve kaşları güçlendirir ve destekler, böylece daha dolgun ve sağlıklı bir görünüm elde edilir. Koruyucu panthenol, nemin korunmasına yardımcı olur ve zamanla daha sağlıklı görünen kirpikler ve kaşlar oluşmasına yardımcı olur.

Estée Lauder Turbo Lash Kaş + Kirpik Gece Serumu ile uyurken bile derinlemesine ve etkili bakımın keyfini çıkarın!

Estée Lauder Turbo Lash Maskara ve Kaş + Kirpik Gece Serumu’nu www.esteelauder.com.tr’de keşfedebilirsiniz.

  • Estée Lauder Turbo Lash Maskara: 865 TL
  • Estée Lauder Turbo Lash Kaş + Kirpik Gece Serumu: 865 TL
PAYLAŞ