Argos in Cappadocia Vadi Yaz Konser Serisi

Writer: NYX Magazine

Date: 11/08/2023

PAYLAŞ

Kapadokya’nın büyülü coğrafyasıyla bütünleşen Argos in Cappadocia, yaz ayları boyunca düzenlediği konserlerle tarih ve doğayı müzik ile bir araya getirdi. Güvercinlik Vadisi’nin kalbinden tüm Kapadokya’ya yayılan eğlence ve müzik dolu bir atmosferde son olarak Evrencan Gündüz 26 Ağustos’ta sahne alacak.  

Bulunduğu bölgenin benzersiz dokusunda unutulmaz bir konaklama deneyimi sunan Argos in Cappadocia, ev sahipliği yaptığı kültür sanat programlarıyla ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Otel içerisinde yer alan Vadi Sahnesi’nde, birbirinden özel sanatçıları ağırlayan “Argos Akustik Geceleri” açık hava yaz konser serilerinde bu kez de Evrencan Gündüz’ü Volkswagen sponsorluğunda sanatseverlerle buluşturacak. 

Repertuarında birçok farklı müzik türüne yer veren, son dönemin en sevilen sanatçılarından Evrencan Gündüz, 26 Ağustos’ta Vadi Sahnesi’nde en güzel şarkılarıyla müzikseverlere yıldızların altında unutulmaz bir konser deneyimi yaşatacak. 

İçinden köy geçen otel olarak anılan benzersiz hikâyesi ile misafirlerine Kapadokya içerisinde farklı bir Kapadokya deneyimi sunan Argos in Cappadocia, misafirlerini müzik ve sanatın eşlik ettiği bir yaz mevsim hikâyesini  yaşamaya davet ediyor.

Gökyüzünü kucaklayan manzarası ile yemyeşil bir alanda konumlanan Vadi’de benzersiz bir müzik deneyimi yaşamak isteyenler yerlerini şimdiden ayırtabilir.

PAYLAŞ