Saç Dökülmesine Etkili Çözüm

Writer: NYX Magazine

Date: 11/08/2023

PAYLAŞ

Doğal içerikli, plastik içermeyen ve yüksek performanslı ürünleriyle tanınan We Are Paradoxx, biyo-teknoloji ve doğal yöntemler kullanarak hibrit formülle geliştirdiği Growth serisi ile saç dökülmesinin önüne geçiyor.

Güçlü bir aktif kompleks olan Trioplexx Teknolojisi ile geliştirilen We Are Paradoxx Growth serisisaç dökülmesini önlüyor ve yeni saç oluşumunu destekliyor. Daha dolgun, hacimli ve güçlü saçlara kavuşmanın anahtarı olan seri, saç derisini ve köklerini uyarıyor. 

We Are Paradoxx Growth Thickening Shampoo

Bitkilerden güç alan We Are Paradoxx Growth Thickening Shampoo, saçları kökten uca temizlerken saç derisini besliyor ve saçlara dolgunluk ve hacim katıyor. İçeriğindeki biyotin, kafein ve ginseng karışımıyla saç tellerinin güçlenmesine yardımcı olan şampuan, vitamin ve yağ asitleriyle dolu bir bileşen olan Argan yağı ve biberiye yağı ile saç derisinden uçlarına kadar onarıcı ve destekleyici bakım sunuyor. 

Fiyat: 890 TL

We Are Paradoxx Growth Thickening Conditioner

Seyrek ve kırılmış saçları güçlendiren We Are Paradoxx Growth Thickening Conditioner, besleyici formülü ile saç tellerini güçlendirmeye yardımcı olurken saçların daha dolgun görünmesini sağlıyor. İrlanda atkuyruğu bitki özü, vegan keratin, biyotin, hiyalüronik asit, hindistan cevizi yağı ve okaliptüs ile formüle edilen saç kremi, saç gövdesini kaplıyor, besliyor, oluşabilecek hasarı önlüyor ve saçın daha kalın görünmesini sağlıyor. 

Fiyat: 990 TL

We Are Paradoxx Growth Advanced Scalp Serum

Kafein, vegan keratin, biyotin ve at kuyruğu özü gibi uyarıcı özlerle güçlendirilmiş We Are Paradoxx Growth Advanced Scalp Serum, 6 haftalık kullanımın ardından yeni saç oluşumunu %47 oranında arttırıyor. Kırılmanın önüne geçen serum, saç tellerinin gücünü ve esnekliğini arttırıyor. 

Fiyat: 1.495 TL

PAYLAŞ