Kuzeyin Eşsiz Atmosferini Cildinizde Hissedin

Writer: NYX Magazine

Date: 13/08/2023

PAYLAŞ

Bilimin uzmanlığıyla Nordik endemik bitkileri birleştiren Bionnex, saf içeriklerle geliştirilmiş, özel vegan formülüyle kuzeyin eşsiz atmosferini cilt bakım rutininizde hissettiriyor. The Nordea serisi etkili sonuçlarıyla dermokozmetik rutininizin vazgeçilmezi oluyor.

Mevsim geçişleri cildimizde büyük değişikliklere sebep olabiliyor. Yazın güneşe ve sıcağa fazlaca maruz kalan cildiniz için, hava değişimiyle birlikte farklı bir bakım rutinine geçiş yapmak, cildinizi korumaya yardımcı oluyor. Cilt bakımının en önemli adımlarından biri olan, cildi belirli sorunlardan korumaya ve iyileştirmeye yarayan serumların rutininizdeki kullanım sırası oldukça önemli. Cildi nemlendirmeye, yaşlılık etkilerinden korumaya ve ciltteki ton eşitsizliklerini gidermeye yardımcı olan Bionnex’in The Nordea serumları her cildin problemine çözüm ortağı oluyor. 

Cildinize Hyaluronic Acid ile İhtiyacı olan Nemi Sağlayın 

Mevsim geçişleriyle birlikte ciltteki nem dengesi de değişiyor. The Nordea Hyaluronic Acid serumu güçlü nem tutma özelliği sayesinde dermokozmetik rutininizin ilk adımı oluyor. İçeriğindeki Hyaluronic Acid %2 + Arctic Algae + B5 Serum molekülleri, Arktik yosun ve B5 ile cildinizdeki derin tabakaya ulaşarak, yoğun nemlendirme sağlıyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan Hyaluronic Asid serum, düzenli kullanımda cildinizin dolgun bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere temizlenmiş cilde uygulanması öneriliyor. 

Ciltteki Ton Eşitsizliklerine Karşı AHA BHA Serum

The Nordea serisindeki AHA 10% + BHA 2% serum cildinizin üzerindeki ölü hücreleri nazikçe temizleyerek yenilenmiş hissettiriyor. Cildinizin üzerindeki pürüzleri gidererek cildinizin daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki 2% Salisilik Asit, 10% Glikolik Asit ve Lingonberry sayesinde cildinizi aynı zamanda dış etkenlerden korumaya yardımcı oluyor. Ağırlıklı olarak normal, karma ve yağlı ciltlerin kullanımına uygun olan AHA 10% + BHA 2% serumunun haftada en fazla 2 kere kullanılması tavsiye ediliyor. Güneş kremiyle birlikte kullanılması önerilen AHA 10% + BHA 2% serum, cilt tedavisine destek oluyor. 

Yaşlanma Etkilerine Karşı Retinol 1% Serum

Düzensiz cilt yüzeyini düzeltmeye ve yaşlanma etkilerini hafifletmeye yardımcı The Nordea serisinin Retinol 1% serumu, su bazlı serumların kullanımından sonra az miktarda cilt yüzeyine uygulanması öneriliyor. Retonid tedavisi ürünleriyle kullanılması önerilmeyen serum, yoğun içerikli tedavilerde de kullanılması önerilmiyor. Günde 1 kere sadece akşamları kullanılması önerilen Retinol 1% Serum hassas ciltler hariç tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun. Tedavi etkisi gösteren Bionnex The Nordea Retinol 1% serumu, yaşlanma etkilerini hafifletmeye ve cilt yüzeyini düzeltmeye de yardımcı oluyor. 

C Vitamini ile Antioksidan Etki

The Nordea serisindeki yaşlanma etkisini hafifletme ve düzensiz cilt tonunu düzenlemeye yardımcı olan Vitamin C %15 + Ferulic Acid %0.5 + Arbutin + Burdock Serum, dermokozmetik cilt bakım rutininin bir parçası olarak cildinize destek oluyor. İçerisindeki C vitamini, cildi oksidatif hasardan koruyup kırışıklıkların azalmasına, kolajen yıkımına neden olan metalloproteinaz enziminin üretimini azaltıp kolajenin korunmasına ve üretiminin artmasına yardımcı oluyor. The Nordea Vitamin C Serum’un yapısında bulunan ve bir tür Nordik endemik bitki olan burdock, güçlü bir antioksidan olarak kandaki toksinleri uzaklaştırıp akne, egzama gibi cilt rahatsızlıklarının tedavisinde önemli bir rol oynuyor. Bahar aylarındaki dermokozmetik cilt bakımı rutinine The Nordea Vitamin C Serum sabah akşam günde 2 kere olmak üzere kullanılabiliyor.

Bionnex’in tüm serilerine göz atıp detaylı bilgi almak için tr.bionnex.com internet sitesini ziyaret edebilir, @bionnexturkiye Instagram hesabından bizleri takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ