Leke Problemlerine Savaş Açın

Writer: NYX Magazine

Date: 13/08/2023

PAYLAŞ

Cilt sorunlarına karşı kalıcı ve etkin çözümler sunan Invierno Barcelona, cilt lekelerini önlemeye ve iyileştirmeye yardımcı olan leke önleyici krem ve serumuyla sonbaharı karşılıyor. Güneşin yıpratıcı etkilerinden, hormonal değişimlerden ve çevresel faktörlerden kaynaklanan leke problemlerinin iyileşmesini destekleyen Invierno Barcelona Leke Önleyici Krem ve Serum, mevcut lekelere gözle görülür şekilde etki ediyor, cildi nemlendirerek aydınlık bir görünüm sağlıyor.

Invierno Barcelona ürünlerine, seçkin eczaneler, online pazar yerleri ve inviernocosmetics.com’dan ulaşabilirsiniz.

ANTI DARK SPOT CREAM

Invierno Barcelona Leke Öneyici Bakım Kremi; içeriğinde bulunan Glutatyon sayesinde cildin ton farklılıklarını eşitler. Melanin sentezi sistemi ile güneş ve akne lekeleri gibi cilt sorunlarının iyileşmesini destekler. Doğru ve düzenli kullanımda gözle görünür bir şekilde olumlu etki gösterir. C vitamini ve E vitamini ile cilde canlılık ve parlaklık kazandırır. Aloe vera yaprağı özü ile hücreleri yeniler, onarır. Hünnap tohumu özü sayesinde cilt kızarıklıklarını yatıştırır. Hyalüronik asit ve Zinc Pca ile nemi cilde hapseder. Allontoin sayesinde cildi sakinleştirir. Kolajen cildin kopan bağ dokusunu tedavi eder. Güneşin üç farklı ışını olan UVA,UVB,UVC dünya üzerindeki en geniş dalga boyuna sahip zararlı ışınların Epidermis ve Dermis bölümüne ulaşmasını ve yeni leke oluşumunu engeller.

Satış Fiyatı: 50 ML – 729,00 TL

Invierno Barcelona Leke Önleyici Serum

ANTI DARK SERUM

Invierno Barcelona Leke Önleyici Serum; içeriğinde bulunan Glutatyon sayesinde cildin ton farklılıklarını eşitler. Güneş ve akne lekeleri gibi cilt sorunlarını, melanin baskılama sistemi ile tedavi etmekte etkilidir. Doğru ve düzenli kullanımda gözle görünür bir şekilde olumlu etki gösterir. C ve E vitamini ile cilde canlılık ve enerji kazandırır. Aloe vera yaprağı özü ile hücreleri yeniler ve onarır. Hünnap tohumu özü sayesinde cilt kızarıklığını yatıştırır.

Satış Fiyatı: 30 ML – 799,00 TL

PAYLAŞ