14 – 20 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 14/08/2023

PAYLAŞ

Haftaya Ay’ın aslan burcuna geçmesi ve 16 Ağustos’ta aslan burcunda olacak olan yeni ayın etkisiyle başlıyoruz. Ayrıca Uranüs gezegeninin etkili olduğu bu yeni ayın etkisiyle ani durum ve olaylar ile karşı karşıya kalabiliriz.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu hafta aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniayın etkisiyle özel hayatınız, partneriniz ve çocuklarınız ile alakalı konularda ani durumlar ön plana çıkıyor.  Perşembe günü itibariyle kariyerinize, sağlığınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanacaksınız. Haftanın sonuna doğru ikili ilişkilerinize ve partnerinize önem vereceksiniz.

Boğa

Bu hafta aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniayın etkisiyle aile ve yaşam yeri ile alakalı konularda ani durumlar ön plana çıkıyor. Perşembe günü itibariyle partnerinize, özel hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanacaksınız. Haftanın sonuna doğru çalışma ortamınıza ve günlük rutin işlerinize önem vereceksiniz.

İkizler

Bu hafta aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniayın etkisiyle yakın çevre, kardeş, kısa yerlere seyahatler ve eğitim ile alakalı konularda ani durumlar ön plana çıkıyor. Perşembe günü itibariyle ailenize ve evinize odaklanacaksınız. Haftanın sonuna doğru özel hayatınıza ve çocuklarınıza önem vereceksiniz.

Yengeç

Bu hafta aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniayın etkisiyle maddi gelir kaynakları ile alakalı konularda ani durumlar ön plana çıkıyor. Perşembe günü itibariyle yakın çevrenize, kardeşinize, eğitiminize ve kısa yerlere seyahatlerinize odaklanacaksınız. Haftanın sonuna doğru ailenize ve evinize önem vereceksiniz.

Aslan

Bu hafta aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniayın etkisiyle yapmak istedikleriniz, planlarınız ve sağlığınız ile alakalı konularda ani durumlar ön plana çıkıyor. Perşembe günü itibariyle maddi gelir kaynaklarınıza odaklanacaksınız. Haftanın sonuna doğru eğitiminize, yakın yerlere seyahatlerinize ve yakın çevrenize önem vereceksiniz.

Başak

Bu hafta aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniayın etkisiyle arka planda kalmış ve uzak yerler ile alakalı konularda ani durumlar ön plana çıkıyor. Perşembe günü itibariyle kendinize ve planlarınıza odaklancaksınız. Haftanın sonuna doğru maddi gelir kaynaklarınıza önem vereceksiniz.

Terazi

Bu hafta aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniayın etkisiyle sosyal çevre, organizasyonlar ve kariyerden elde ettiğiniz para konularında ani durumlar ön plana çıkıyor. Perşembe günü itibariyle arka planda kalmış konulara ve dinlenmeye odaklanacaksınız. Haftanın sonuna doğru kendinize ve planlarınıza önem vereceksiniz.

Akrep

Bu hafta aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniayın etkisiyle kariyer, otorite figürleri ve hedefleriniz ile alakalı konularda ani durumlar ön plana çıkıyor. Perşembe günü itibariyle sosyal çevrenize ve kariyerinizden elde ettiğiniz gelirinize odaklanacaksınız. Haftanın sonuna doğru arka planda kalmış konulara ve dinlenmeye önem vereceksiniz.

Yay

Bu hafta aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniayın etkisiyle uzak yerler, seyahat, eğitim, hukuki ve ticari konularda ani durumlar ön plana çıkıyor. Perşembe günü itibariyle hedeflerinize ve kariyerinize odaklanacaksınız. Haftanın sonuna doğru sosyal  çevrenize ve arkadaşlarınıza önem vereceksiniz.

Oğlak

Bu hafta aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniayın etkisiyle ortaklaşa maddi kaynaklar ve ödemeler ile alakalı konularda ani durumlar ön plana çıkıyor. Perşembe günü itibariyle uzak yerlere, uzak yerlere, hukuki ve ticari işlerinize odaklanacaksınız. Haftanın sonuna doğru kariyerinize ve hedeflerinize önem vereceksiniz.

Kova

Bu hafta aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniayın etkisiyle ikili ilişkiler ve evlilik ile alakalı konularda ani durumlar ön plana çıkıyor. Perşembe günü itibariyle ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemelerinize odaklanacaksınız. Haftanın sonuna doğru uzak yerlere ve eğitime hukuki ve ticari işlerinize önem vereceksiniz.

Balık

Bu hafta aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniayın etkisiyle çalışma ortamı, sağlık ve günlük rutin işlerle alakalı konularda ani durumlar ön plana çıkıyor. Perşembe günü itibariyle ikili ilişkilerinize ve partnerinize odaklanacaksınız. Haftanın sonuna doğru ortaklaşa maddi kaynaklara ve ödemelerinize önem vereceksiniz.

PAYLAŞ