21 Ağustos – 27 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 21/08/2023

PAYLAŞ

Haftaya Merkür retrosunun etkileri ile başlıyoruz. Durağan halde olan Merkür’ün geri hareketi 23 Ağustos’ta başlayacak ve 15 Eylül tarihine kadar sürecek. Bu süreçte atacağınız adımlarda temkinli ve emin olmaya çalışın. Mümkünse yarım kalan işlerinizde odaklanın. İkili ilişkilerinizde dengeyi kaybetmeyin ve ego çatışmalarından uzak durun.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Haftaya ikili ilişkilerinize ve partnerinize odaklanarak başlıyorsunuz. 23 Ağustos’ta Merkür retrosunun başak burcunda başlaması ve Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte çalışma ortamınıza, sağlığınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanacağınız 1 aylık sürece giriyorsunuz. 15 Eylül’ e kadar Merkür retro sürecini de dikkate alarak özellikle kariyer hayatınızda riskli adımlara ve çalışma ortamınızda yaşanabilecek iletişim sorunlarına karşı temkinli olmalısınız. Ayrıca bu süreçte geciktirdiğiniz bir sağlık kontrolünüz varsa ihmal etmeyin.

Boğa

Haftaya çalışma ortamınıza ve sağlığınıza odaklanarak başlıyorsunuz. 23 Ağustos’ta Merkür retrosunun başak burcunda başlaması ve Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte özel hayatınıza, çocuklarınıza, hobilerinize ve partnerinize odaklanacağınız 1 aylık sürece giriyorsunuz. 15 Eylül’e kadar Merkür retro sürecini de dikkate alarak özellikle paranızı riskli yatırımlara karşı kullanmamaya çalışın. Ayrıca bu süreçte eski sevgililerin dönme ihtimaline karşı, emin olmadığınız ve tereddütte kaldığınız ilişkilere karşı adım atmamanızı tavsiye ederim. Özel hayatınızda kuracağınız iletişim sorunlarına karşı temkinli olmalısınız. Belki bu süreçte çocuğunuzun sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

İkizler

Haftaya özel hayatınıza, çocuklarınıza, hobilerinize ve partnerinize odaklanarak başlıyorsunuz.

23 Ağustos’ta Merkür retrosunun başak burcunda başlaması ve Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte ailenize, babanıza ve evinize odaklanacağınız 1 aylık sürece giriyorsunuz. 15 Eylül’e kadar Merkür retro sürecini de dikkate alarak aile içi iletişim sorunlarına karşı temkinli olun. Ayrıca bu süreçte taşınma ve ev dekorasyonu gibi işleriniz olacaksa süreci aksiliklere karşı takip edin. Gayrimenkul ve toprak yatırımı yapacaksanız evrakları iyice okuyun.

Yengeç

Haftaya ailenize ve evinize odaklanarak başlıyorsunuz. 23 Ağustos’ta Merkür retrosunun başak burcunda başlaması ve Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevrenize, kardeşlerinize, eğitiminize ve kısa seyahatlerinize odaklanacağınız 1 aylık sürece giriyorsunuz. 15 Eylül’e kadar Merkür retro sürecini de dikkate alarak yakınınızdaki insanlarla yaşanabilecek iletişim sorunlarına karşı temkinli olmalısınız. Ayrıca eğer yapacağınız yeni bir sözleşme ve imza süreçleri olacaksa evrakları iyice okuyun. Belki bu süreçte kardeşinizin ya da yakın akrabanızın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Aslan

Haftaya yakın çevrenize, kardeşlerinize, eğitiminize ve kısa yerlere seyahatlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. 23 Ağustos’ta Merkür retrosunun başak burcunda başlaması ve Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte maddi gelir kaynaklarınıza ve kazançlarınıza odaklanacağınız 1 aylık sürece giriyorsunuz. 15 Eylül’e kadar Merkür retro sürecini de dikkate özellikle elektronik eşya satın almak için paranızı kullanmamanızı ve bilmediğiniz yerlerde kredi kartınızı kullanmamanızı tavsiye ederim.

Başak

Haftaya kazançlarınıza ve maddi gelir kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. 23 Ağustos’ta Merkür retrosunun başak burcunda başlaması ve Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte kendinize, sağlığınıza ve planlarınıza odaklanacağınız 1 aylık sürece giriyorsunuz.15 Eylül’e kadar Merkür retro sürecini de dikkate alarak atacağınız her türlü adımda temkinli olun. Planlarınızda süreci iyi takip edin. Çevrenize karşı iletişim kurarken dengeli kalmaya çalışın. Yarım kalan işlerinize odaklanın ve sağlığınızı önemseyin.

Terazi

Haftaya kendinize ve yapmak istediklerinize odaklanarak başlıyorsunuz. 23 Ağustos’ta Merkür retrosunun başak burcunda başlaması ve Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte çevrenizden daha çok arka planda kalmak ve dinlemek isteyeceğiniz 1 aylık sürece giriyorsunuz. 15 Eylül’ e kadar Merkür retro sürecini de dikkate alarak arka planda kalmış planlarınız gün yüzüne çıkabilir. Ayrıca bu süreçte mental sağlığınıza dikkat edin, geçmişe çok takılı kalmamaya çalışın.

Akrep

Haftaya yalnız kalmak ve kendinizle vakit geçirmek isteyerek başlıyorsunuz. 23 Ağustos’ta Merkür retrosunun başak burcunda başlaması ve Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenize, kariyerden elde edeceğiniz kazançlara ve organizasyonlara odaklanacağınız 1 aylık sürece giriyorsunuz. 15 Eylül’e kadar Merkür retro sürecini de dikkate alarak arkadaşlarınızla yaşanabilecek iletişim problemlerine karşı temkinli olmalısınız. Geleceğe dair yapacağınız planlarınızda emin olmalısınız.

Yay

Haftaya sosyal çevrenize ve organizasyonlara odaklanarak başlıyorsunuz. 23 Ağustos’ta Merkür retrosunun başak burcunda başlaması ve Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte kariyerinize, annenize ve hedeflerinize odaklanıyorsunuz. 15 Eylül’e kadar Merkür retro sürecini de dikkate alarak otorite figürleriyle yaşanabilecek iletişim problemlerine karşı tedbirli olun. Ayrıca kariyerinizde yarım kalan işlerinize odaklanın, eğer yeni bir işe adım atmak istiyorsanız süreci iyi takip edin.

Oğlak

Haftaya kariyerinize ve hedeflerinize odaklanarak başlıyorsunuz. 23 Ağustos’ta Merkür retrosunun başak burcunda başlaması ve Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte uzak yerlere, eğitiminize, hukuki ve ticari işlerinize odaklanıyorsunuz. 15 Eylül’e kadar Merkür retro sürecini de dikkate alarak çevrenizle ve akrabalarınızla oluşabilecek iletişim problemlerine karşı tedbirli olun. Ayrıca seyahat edeceksiniz aksiliklere karşı süreci iyi takip edin.

Kova

Haftaya uzak yerlere, seyahatlere, eğitimlere, ticari ve hukuki işlere odaklanarak başlıyorsunuz.

23 Ağustos’ta Merkür retrosunun başak burcunda başlaması ve Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize odaklanıyorsunuz. 15 Eylül’ e kadar Merkür retro sürecini de dikkate alarak gelir ve gider dengenizi korumaya çalışın. Ayrıca geçmiş ortaklı ya da miras konuları bu süreçte halledilmek üzere gün yüzüne çıkabilir. Eğer ortaklaşa bir iş yapılacaksa iyi düşünün ve emin olmaya çalışın. Kredi çekmek ya da borç alıp ve vermek konularını mümkünse ertelemeye çalışın.

Balık

Haftaya ortaklaşa maddi kaynaklara ve ödemelere odaklanarak başlıyorsunuz.

23 Ağustos’ta Merkür retrosunun başak burcunda başlaması ve Güneş’in başak burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkilere ve partnerinize odaklanıyorsunuz. 15 Eylül’e kadar Merkür retro sürecini de dikkate alarak partnerinizle oluşabilecek iletişim problemlerine karşı tedbirli olmalısınız. Ayrıca bu süreçte yapacağınız bir ortaklık olacaksa iyi düşünün ve emin olmaya çalışın. Eğer eski bir ilişkiyi başlatmak isterseniz o kişiyi gerçekten istediğinizden emin olmaya çalışın.

PAYLAŞ