Haftalık Burç Yorumları 28 Ağustos – 2 Eylül

Writer: NYX Magazine

Date: 28/08/2023

PAYLAŞ

Haftaya sorumluluklarınıza ve işinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca Merkür retrosunun ilk zamanlarındayız. İkili ilişkilerinizde dengeyi korumalı, iletişim kurarken ise uyumlu olmaya çalışmalısınız. Ayrıca pazartesi Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle yaklaşık 1,5 ay ilişkilerinize odaklanmak isterken, yapmak istediklerinizde harekete geçerken dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu hafta kariyerinize ve otorite figürlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Yaklaşık 3 hafta Merkür retrosunu çalışma ortamınızda hissederken, Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle ikili ilişkileriniz, partneriniz ve ortaklıklarınız için harekete geçeceksiniz.

Boğa

Bu hafta uzak yerlere, eğitiminize, hukuki işlerinize, ticari faaliyetlerinize ve uzak akrabalarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Yaklaşık 3 hafta Merkür retrosunu özel hayatınızda hissederken, Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle birlikte çalışma ortamınız için harekete geçeceksiniz.

İkizler

Bu hafta ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Yaklaşık 3 hafta Merkür retrosunu aile ve ev ortamınızda hissederken, Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle özel hayatınız ve çocuklarınız için harekete geçeceksiniz.

Yengeç

Bu hafta ikili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Yaklaşık 3 hafta Merkür retrosunu yakın çevre, akraba ve kardeşleriniz ile ilişkilerinizde hissederken, Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle aileniz ve eviniz için harekete geçeceksiniz.

Aslan

Bu hafta çalışma ortamınıza, günlük rutin işlerinize ve sağlığınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Yaklaşık 3 hafta Merkür retrosunu maddi konularda hissederken, Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşiniz ve eğitim hayatınız için harekete geçeceksiniz.

Başak

Bu hafta özel hayatınıza, çocuklarınıza, partnerinize ve hobilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Yaklaşık 3 hafta Merkür retrosunu planlarınız ve hedefleriniz için hissederken, Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle maddi gelir kaynaklarınız için harekete geçeceksiniz.

Terazi

Bu hafta ailenize ve evinize odaklanarak başlıyorsunuz. Yaklaşık 3 hafta Merkür retrosunu çalışma ortamınızda hissederken, Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle planlarınız ve yapmak istedikleriniz için harekete geçeceksiniz.

Akrep

Bu hafta yakın çevrenize, eğitiminize, yakın akrabalarınıza ve kısa seyahatlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Yaklaşık 3 hafta Merkür retrosunu çalışma ortamınızda hissederken, Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle mental sağlığınıza dikkat edin, öfkenizi bastırmayın.

 Yay

Bu hafta maddi gelir kaynaklarınıza ve kazançlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Yaklaşık 3 hafta Merkür retrosunu çalışma ortamınızda hissederken, Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenizde hareketliliğiniz artıyor.

Oğlak

Bu hafta kendinize ve planlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Yaklaşık 3 hafta Merkür retrosunu çalışma ortamınızda hissederken, Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle kariyeriniz için harekete geçeceksiniz.

Kova

Bu hafta arka planda kalmış ve geçmiş konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Yaklaşık 3 hafta Merkür retrosunu çalışma ortamınızda hissederken, Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle eğitim hayatınız, uzak yerler, hukuki ve ticari işleriniz için harekete geçeceksiniz.

Balık

Bu hafta sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Yaklaşık 3 hafta Merkür retrosunu çalışma ortamınızda hissederken, Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle ödemeleriniz ve ortaklaşa maddi kaynaklarınız için harekete geçeceksiniz.

PAYLAŞ