4 Eylül- 10 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 04/09/2023

PAYLAŞ

Haftaya kazançlarınıza ve yatırımlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca iştahınız artabilir ve sosyalleşme arzunuz olabilir. Şanslı etkiler ile başlayacağınız yeni haftaya, Venüs retrosunun bitmesi ve Jüpiter retrosunun başlamasıyla giriyorsunuz. Jüpiter retrosu 1 Ocak 2024 tarihine kadar sürecek.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Haftaya kazançlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter retrosunun geri gitmesiyle yaklaşık 4 ay boyunca kazançlarınızla alakalı hedeflerinizi ve düşüncelerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın ortasından itibaren aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan iletişiminiz artıyor.

Boğa

Haftaya kendinize ve yapmak istediklerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter retrosunun geri gitmesiyle yaklaşık 4 ay boyunca hedefleriniz ve planlarınız ile alakalı fikirlerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın ortasından itibaren kazançlarınızda ailenizden destek görebileceksiniz ve eviniz için harcamalarda bulunmanız mümkün olabilir.

İkizler

Haftaya çevrenizden geri planda kalmak isteyerek ve sağlığınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter retrosunun geri gitmesiyle yaklaşık 4 ay boyunca mental sağlığınız ve arka planda kalmış konular ile alakalı fikirlerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın ortasından itibaren kendinize odaklanıyorsunuz ve çevrenizle olan iletişiminiz artıyor.

Yengeç

Haftaya sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter retrosunun geri gitmesiyle yaklaşık 4 ay boyunca geleceğe dair ve kariyerden elde ettiğiniz kazançlarla alakalı hedeflerinizi ve düşüncelerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın ortasından itibaren özellikle dinlenmek isteyeceksiniz ve mental sağlığınız için harcamalarda bulunmak isteyebilirsiniz. Uzak yerlere gitmek ya da bir yoga stüdyosuna yazılmak iyi gelebilir.

Aslan

Haftaya kariyerinize ve hedeflerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter retrosunun geri gitmesiyle yaklaşık 4 ay boyunca işiniz ve otorite figürleriniz ile alakalı hedeflerinizi ve düşüncelerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın ortasından itibaren sosyal çevrenize odaklanıyorsunuz ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyeceksiniz.

Başak

Haftaya uzak yerlere, eğitiminize, ticari konulara ve hukuki meselelere odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter retrosunun geri gitmesiyle yaklaşık 4 ay boyunca hayal ettiklerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın ortasından itibaren kariyerinize odaklanıyorsunuz ve arka plan kalmış konuları gündeme getirmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Haftaya ortaklaşa maddi kaynaklara ve ödemelere odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter retrosunun geri gitmesiyle yaklaşık 4 ay boyunca maddi gelir ve gider dengeniz için hedeflerinizi ve düşüncelerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın ortasından itibaren seyahatlere, yurtdışı konularına ve ticari işlerinize odaklanıyorsunuz, ayrıca bu konularda arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz.

Akrep

Haftaya ikili ilişkilere ve partnerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter retrosunun geri gitmesiyle yaklaşık 4 ay boyunca evliliğiniz ve ortaklığınız ile alakalı düşüncelerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın ortasından itibaren ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize odaklanıyorsunuz, ayrıca bu süreçte patronunuzdan destek görebilirsiniz.

Yay

Haftaya çalışma ortamınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter retrosunun geri gitmesiyle yaklaşık 4 ay boyunca   Kariyeriniz ve günlük rutin işleriniz ile alakalı hedeflerinizi ve düşüncelerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın ortasından itibaren partnerinize ve ortağınıza odaklanıyorsunuz, ayrıca bu süreçte bir ticari ortaklık ya da hukuki davalarınız söz konusu olabilir.

Oğlak

Haftaya özel hayatınıza, hobilerinize, çocuklarınıza ve partnerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter retrosunun geri gitmesiyle yaklaşık 4 ay boyunca çocuklarınız ve aşk hayatınız ile alakalı düşüncelerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın ortasından itibaren çalışma ortamınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanıyorsunuz, finansal konuları gündeminize getirebilirsiniz.

Kova

Haftaya ailenize ve evinize odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter retrosunun geri gitmesiyle yaklaşık 4 ay boyunca babanız ve eviniz ile alakalı hedeflerinizi ve düşüncelerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın ortasından itibaren özel hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanıyorsunuz, ikili ilişkilerinizin özel hayatınızda daha çok gündemde olacağı bir süreç olacak.

Balık

Haftaya eğitiminize, yakın çevrenize, kardeşinize ve akrabalarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Jüpiter retrosunun geri gitmesiyle yaklaşık 4 ay boyunca yakın çevreniz ve yapmanız gereken sözleşmeler ile alakalı hedeflerinizi ve düşüncelerinizi tekrardan gözden geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın ortasından itibaren ailenize ve evinize odaklanıyorsunuz, ayrıca aileniz için günlük koşturmanız söz konusu olabilir.

PAYLAŞ