Rüya Gibi Sonbahar Düğünlerinin Vazgeçilmez Adresi

Writer: NYX Magazine

Date: 06/09/2023

PAYLAŞ

Çiftlerin en özel gününde her detayı onlar adına düşünen Hilton Istanbul Bomonti’de şehrin tam kalbinde mutluluğa adım atın. Hilton Istanbul Bomonti’nin 1600 kişilik kapasiteye sahip ihtişamlı Grand Balo Salonu görkemli düğünlere ev sahipliği yaparken kendine ait terası bulunan 360 kişi kapasiteli Crystal Balo Salonu’nu samimi bir atmosferde unutulmaz anlar yaşamanıza olanak sağlıyor.

Hilton Istanbul Bomonti sonbaharın romantik aylarında mutluluğa ‘evet’ diyecek çiftlerin düğünlerine ev sahipliği yapıyor. Otelin deneyimli ekibi; kusursuz hizmet anlayışıyla hayallerinizdeki düğünü gerçekleştirmeniz için size alternatifler sunuyor. Hilton Istanbul Bomonti, farklı konsept ve büyüklüklerdeki salonlarıyla peri masallarındaki gibi görkemli bir düğün, şık bir kokteyl ya da after party arayanların adresi oluyor. 

Şehrin en büyük kolonsuz balo salonu olan Grand Balo Salonu, 1600 kişilik kapasitesi, geniş fuaye alanı, ihtişamlı dekorasyonlara imkân sağlaması ile kalabalık aileler ve en özel gününde tüm sevdiklerini yanında isteyen çiftler için en ideal seçenek. Terasa açılan boydan boya pencereleri ile gün ışığı sunan Crystal Balo Salonu ise, ferah ve kendinden gösterişli dekorasyonu ile ön plana çıkıyor. Crystal Balo Salonu 360 kişilik kapasitesiyle hem açık havada hem de kapalı alanda kusursuz bir düğün vaat ediyor. 

Düğün menünüzü siz oluşturun…

Hilton Istanbul Bomonti, Türk ve Dünya mutfağından özel olarak hazırlanan menü seçenekleriyle de düğün gününde davetlilere bir lezzet şöleni yaşatıyor. Üstelik Hilton Istanbul Bomonti’de başlangıçlar, aperatifler, ana yemek, tatlı veya düğün pastasından oluşan menü seçenekleri içinden kendinize en uygun menüyü yaratmanız ve bu unutulmaz geceyi daha da özel kılmanız mümkün. 

Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi:                                                                                         

Dünyanın lider turizm ve konaklama şirketi Hilton Worldwide bünyesinde faaliyet gösteren Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi, 85’i suit 829 odası ile İstanbul’un en büyük oteli konumundadır. 12.000 metrekarelik etkinlik alanına ev sahipliği yapan otel, 6350 kişilik konferans kapasitesi, 32 toplantı odası ve biri dokuz metrelik tavan yüksekliğiyle İstanbul’un en büyük kolonsuz salonu olmak üzere iki balo salonuyla müşterilerine hizmet vermektedir. Hilton İstanbul Bomonti, tamamı cam ile kaplı 34 kat üzerine kurulu etkileyici mimarisi, şık dekorasyonlu odaları, Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri sunan restoranları, global anlamda En İyi Lüks İş Oteli Spa’sı ve En İyi Lüks Fitness Spa kategorisinde ülke ödülü alan Türkiye’nin ilk eforea SPA’sı ve nefes kesen Boğaz ve şehir manzaralarıyla İstanbul’un yeni çekim noktaları arasındadır. Şehrin iş, tarih, alışveriş ve eğlence merkezlerine yakın mesafede bulunan otel, merkezi konumuyla hem iş seyahatleri hem de turistik amaçlı seyahatler için konuklarına eşsiz bir konaklama ve etkinlik deneyimi sunmaktadır.

PAYLAŞ