11 -17 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 11/09/2023

PAYLAŞ

Haftaya kendinizi sosyal çevrenizde göstermek isteyerek ve şanslı etkilerle başlayacaksınız. Pazartesi günü yapmak istedikleriniz için özgüveninizin ve enerjinizin artacağı bir gün olacak. Haftanın ortasında daha üretken olmak isterken geçmişe dönük konu ve olaylar gündeminize gelebilir ve bu durum sizi duygusal olarak dengesiz hissettirebilir. 15 Eylül başak yeniayı ve Merkür retrosunun bitmesi ile yeni başlangıçlar yapmak adına planlar yapabilirsiniz. Cumartesi günü ikili ilişkiler için hareketli olurken, iletişim kurarken agresyondan kaçınmalısınız.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Pazartesi gününe maddi gelir kaynaklarınıza ve kazançlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Haftanın ortasından itibaren çalışma ortamınıza, sağlığınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanacaksınız.  Bu konular ile ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken, ayrıca bu konulara eşlik eden yeni başlangıçlar için planlarınız oluşabilir.

Boğa

Pazartesi gününe kendinize ve motivasyon kaynaklarına odaklanarak başlıyorsunuz. Haftanın ortasından itibaren özel hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanacaksınız. Bu konular ile ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken, ayrıca bu konulara eşlik eden yeni başlangıçlar için planlarınız oluşabilir.

İkizler

Pazartesi gününe çevrenizden arka planda kalmak ve dinlenmek isteyerek başlayacaksınız. Haftanın ortasından itibaren ailenize ve evinize odaklanacaksınız. Bu konular ile ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken, ayrıca bu konulara eşlik eden yeni başlangıçlar için planlarınız oluşabilir.

Yengeç

Pazartesi gününe sosyal çevrenize ve geleceğe dönük planlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Haftanın ortasından itibaren yakın çevrenize, eğitiminize ve akrabalarınıza odaklanacaksınız. Bu konular ile ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken, ayrıca bu konulara eşlik eden yeni başlangıçlar için planlarınız oluşabilir.

Aslan

Pazartesi gününe kariyerinize ve otorite figürlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Haftanın ortasından itibaren maddi gelir kaynaklarınıza ve kazançlarınıza odaklanacaksınız. Bu konular ile ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken, ayrıca bu konulara eşlik eden yeni başlangıçlar için planlarınız oluşabilir.

Başak

Pazartesi günü eğitiminize, uzak yerlere, hukuki ve ticari işlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Haftanın ortasından itibaren kendinize ve yapmak istediklerinize odaklanacaksınız. Bu konular ile ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken, ayrıca bu konulara eşlik eden yeni başlangıçlar için planlarınız oluşabilir.

Terazi

Pazartesi gününe ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Haftanın ortasından itibaren arka planda kalmış işlere ve sağlığınıza odaklanacaksınız. Bu konular ile ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken, ayrıca bu konulara eşlik eden yeni başlangıçlar için planlarınız oluşabilir.

Akrep

Pazartesi gününe ikili ilişkilerinize ve partnerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Haftanın ortasından itibaren sosyal çevrenize ve geleceğinize odaklanacaksınız. Bu konular ile ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken, ayrıca bu konulara eşlik eden yeni başlangıçlar için planlarınız oluşabilir.

Yay

Pazartesi gününe çalışma ortamınıza ve sağlığınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Haftanın ortasından itibaren kariyerinize ve hedeflerinize odaklanacaksınız. Bu konular ile ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken, ayrıca bu konulara eşlik eden yeni başlangıçlar için planlarınız oluşabilir.

Oğlak

Pazartesi gününe özel hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Haftanın ortasından itibaren uzak yerlere, seyahatlere ve akrabalarınıza odaklanacaksınız. Bu konular ile ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken, ayrıca bu konulara eşlik eden yeni başlangıçlar için planlarınız oluşabilir.

Kova

Pazartesi gününe ailenize ve evinize odaklanarak başlıyorsunuz. Haftanın ortasından itibaren ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza odaklanacaksınız. Bu konular ile ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken, ayrıca bu konulara eşlik eden yeni başlangıçlar için planlarınız oluşabilir.

Balık

Pazartesi gününe yakın çevrenize, eğitiminize, yakın akrabalarınıza ve kardeşinize odaklanarak başlıyorsunuz. Haftanın ortasından itibaren ikili ilişkilerinize ve partnerinize odaklanacaksınız.

Bu konular ile ilgili geçmiş konular gündeminize gelirken, ayrıca bu konulara eşlik eden yeni başlangıçlar için planlarınız oluşabilir.

PAYLAŞ