Kendinizi Rahat ve Şık Hissedeceksiniz

Writer: NYX Magazine

Date: 13/09/2023

PAYLAŞ

Suwen’in yeni sütyen koleksiyonu Madeline balenli ve desteksiz toparlayıcı özelliğiyle bu sezon stilinizin en şık tamamlayıcısı olacak!

Kalitesi ve ürün fonksiyonlarıyla her beden ve her yaştaki kadına konfor alanı sağlayan Suwen sütyenleri, dokusu, kalıbı, farklı beden aralıkları ve modern tasarımları ile çok uzun yıllardır hayatımızda.

Suwen’in yeni sütyen koleksiyonu balenli ve desteksiz Madeline da toparlayıcı özelliği ile rahatlık sağlarken leopar deseni ve dantel detayıyla kendinizi her an şık hissetmenizi sağlayacak.  Günlük ve klasik tüm kombinlerinize uyum sağlayan tasarımı ve farklı 3 renk alternatifiyle bu sezon üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz.

Madeline sütyen 75B- 90C’ye kadar farklı beden alternatifleri, leopar, kırmızı ve mor renkleri, dantel detaylı şık tasarımı, göğsü tam kavrayan yapısı ile günlük hayatın vazgeçilmezi olacak.

Her daim şık ve rahat, kaliteli tercihler yapmaya değer veren kadınların tarzına göre tasarlanan SUWEN ürünleri tüm Suwen mağazaları ve www.suwen.com.tr adresli online alışveriş sitesinde sizi bekliyor.

PAYLAŞ