Daha İyi Bir Gelecek için Beymen ve Nancy Atakan Bir Araya Geldi

Writer: NYX Magazine

Date: 16/09/2023

PAYLAŞ

Beymen Promise söylemi altında sürdürülebilirlik yol haritasını açıklayan Beymen, sürdürülebilir sanat üzerine bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor.  Sanatçı Nancy Atakan’ın atık kumaşlardan hayata geçirdiği enstalasyonu “Kilidini Aç”, Beymen Zorlu Center’da sergileniyor.  Sanatseverler, daha iyi bir gelecek çağrısı yapan eserin hikayesini sanatçıdan dinlediler.

Beymen, sürdürülebilirlik yol haritasını hayata geçirirken, aynı zamanda sanatın gücünü keşfetmeyi ve bu gücü aktarmayı hedefliyor. Sanatçı Nancy Atakan’ın Beymen’in üretiminden kalan atık kumaş parçalarını değerlendirerek hazırladığı özel mağaza içi enstalasyon, sürdürülebilir sanatın ve doğanın önemine zarif bir dokunuşla işaret ediyor.

“Kilidini Aç” eseri, kadim Anadolu topraklarının yaşam veren ve iyileştirici gücünden ilham alıyor. Nancy Atakan’ın eseri, geçmişin hatıralarını ve doğanın sessiz dilini anlatıyor; dileklerin, hayallerin ve şifalı bir gezegenin kilidini açmak için etkileyici bir enstalasyon sunuyor.  Beymen’in sürdürülebilirlik taahhüdü, Nancy Atakan’ın “Kilidini Aç” eseri aracılığıyla sanatın gücüyle birleşiyor ve daha yeşil bir geleceğe olan bağlılığımızı yansıtıyor.

Sanatseverler ve Beymen müşterileri, 31 Ekim tarihine kadar Beymen Zorlu Center’da sergilenecek olan enstalasyonun hayata geçiş sürecini, gazeteci ve yazar Aysun Öz’ün moderasyonuyla, sanatçıdan dinleme fırsatı buldular.  

PAYLAŞ