Sonbaharın Tamamlayıcıları

Writer: NYX Magazine

Date: 17/09/2023

PAYLAŞ

Beymen Club, 2023-2024 Sonbahar Kış sezonunda geçiş mevsiminin anahtar parçalarını yorumlayarak dinamik şehir hayatının her anına uyan bir şıklık sunuyor.

Farklı stillerde ve renk tonlarındaki silüetlerin tamamlayıcısı açık bej kruvaze pardesü Beymen Club dokunuşuyla kapüşon detayıyla buluşuyor.  Sessiz lüks anlayışının modaya yön verdiği bu sezonda; son zamanların en popüler rengi kahverengi, apoletli deri pardesüde hayat bularak Beymen Club kadının en kilit parçası olarak koleksiyonda yerini alıyor. Siyah Jersey kapüşonlu rugan pardösü ise gündüzden geceye iddialı bir tavra eşlik ederken, çabasız şıklık arayanların gardıropları için olmazsa olmaz.

Kruvaze yaka fuşya trençkot, serin sonbahar günleri için teknik kumaştan rüzgarlıklar, canlı tonlardaki puffer montlar ve bomber montlar gri sonbahar günlerine renk katıyor.

Beymen Club’ın vazgeçilmezi jakar triko kazaklar, ikonik kaz işlemeleri ve metal düğme detaylarıyla ışıltıları ile yeni sezonda göz kamaştırıyor. Mor, sarı  ve nar çiçeği tonları sezonun enerjisini yükseltiyor. Basic balıkçı trikolar, farklı doku seçenekleri ve geniş renk alternatifleriyle sonbahar kombinlerinin gözdesi olmaya devam ediyor.

Beymen Club 2023-2024 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu keşfetmek ve şehrin ritmini doyasıya yaşamak için Beymen Club mağazaları ve www.beymenclub.com adresine davetlisiniz.

PAYLAŞ