KOLOMBİYALI KAHVE MARKASI JUAN VALDEZ, İSTANBUL KAHVE ZİRVESİ’NDE YERİNİ ALDI

Writer: NYX Magazine

Date: 17/09/2023

PAYLAŞ

Sektörün önde gelen şirketlerini, markaları ve iş insanlarını bir araya getiren “İstanbul Kahve Zirvesi” bu yıl “Yeni Trendler Yeni Konseptler” başlığı ile 16-17 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor.

İstanbul Kahve Zirvesi, sektörün enlerini bir araya getirerek sektörün geleceğine yön veren vizyon ve stratejilerin konuşulduğu bir dizi organizasyonu da beraberinde gerçekleştiriyor. Aynı zamanda katılımcı markalar, kahve zirvesi süresince sektörel liderler, yeni hedef kitleleri ile buluşma ve markalarını global alanda tanıtma imkanı da yakalayacaklar.

Pek çok değerli global markanın konumlandığı İstanbul Kahve Zirvesi’nde ProColombia iş birliği ile yer alacak Kolombiyalı Kahve Markası Juan Valdez, zirve boyunca katılımcılara markayı, değerlerini, Türkiye pazarındaki marka konumlandırmasını ve piyasaya sunduğu premium kahve çeşitlerini anlatacak. Kahve zirvesi süresi boyunca Juan Valdez standında premium kahve satışı ve kahve sunumları yapılacak. %100 Premium Colombian Coffee, Arabica çekirdekleri, özel seçilmiş kahveler ve en yüksek rakımda toplanan kahve çeşitleri ve tek tek elle toplanan kahve çeşitleri organizasyon süresince stant da satışa sunulacak.

Kolombiya’nın en iyi kahve markalarından biri olan Juan Valdez, dünyanın en iyi Arabica kahve üreticilerinden biri olarak uzun yıllardır sektörde yer alıyor. 31 Mart 2022 tarihinde Honest Holding bünyesinde ilk şubesini İstanbul Harbiye’de açan kahve zinciri, İstanbul’un yanı sıra Bursa ve Ankara ile birlikte Türkiye’de toplamda 15 şubesi ile birinci sınıf kahve üretiminde piyasada değerli bir konumda yer almaya devam ediyor. %100 Premium Colombian Coffee mottosu ile dünyada 33 ülkede yer alan Juan Valdez, her gün menüsüne eklenen yeni tatlar ile kahve tüketicilerine zengin ürün çeşitliliği sunmaya devam ediyor.

PAYLAŞ