18 – 24 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 18/09/2023

PAYLAŞ

Haftaya oldukça sezgisel ve yoğun duygular arayışında başlıyorsunuz. Detaylara ve araştırmaya odaklı olacaksınız. Artık Merkür gezegeninin bitmesiyle yeni başlangıçlar adına adım atabilirsiniz. Ayrıca Başak yeniayının etkileri sürerken, farklılıklar adına hayatınızda yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Pazartesi gününe ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Salı günü harcamalarınızı abartmayın ve riskli yatırımlardan uzak durun. Perşembe gününden itibaren yurtdışı, eğitim, hukuki ve ticari konular ön planda olacak.

Boğa

Pazartesi gününe ikili ilişkilerinize, partnerinize ve ortağınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Salı günü ikili ve aile ilişkilerinizde dengeli olmaya çalışın. Perşembe gününden itibaren ortaklaşa maddi kaynaklar ve ödemeler ön planda olacak.

İkizler

Pazartesi gününe çalışma ortamınıza, sağlığınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Salı günü kariyerinizle alakalı süreçlerde temkinli ve detaylara hakim olmalısınız. Perşembe gününden itibaren ikili ilişkiler, eş ve ortaklar ön planda olacak.

Yengeç

Pazartesi gününe özel hayatınıza, partnerinize ve çocuğunuza odaklanarak başlıyorsunuz. Salı günü sosyal çevrenizin özel hayatınızdaki dengeyi bozmasına izin vermeyin ve keyfi harcamalarınızı abartmayın. Perşembe gününden itibaren çalışma ortamı, sağlık ve günlük rutin işler ön planda olacak.

Aslan

Pazartesi gününe ailenize ve evinize odaklanarak başlıyorsunuz. Salı günü ailenizle oluşabilecek keyifsiz süreçlere karşı hazırlıklı ve otorite figürlerinizle çatışmamaya çalışın. Perşembe gününden itibaren özel hayatınız, partneriniz ve çocuklarınız ön planda olacak.

Başak

Pazartesi gününe yakın çevrenize, kardeşinize ve eğitiminize odaklanarak başlıyorsunuz. Salı günü ticari anlaşmalarınızı mümkünse ertelemeli ve iletişim kurarken abartılı davranışlardan uzak durmalısınız. Perşembe gününden itibaren aileniz ve eviniz ön planda olacak.

Terazi

Pazartesi gününe maddi gelir kaynaklarınıza ve harcamalarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Salı günü lüks ve sosyalleşmek adına yaptığınız harcamalarda abartıdan uzak durmalısınız. Perşembe gününden itibaren yarın çevreniz, eğitiminiz ve seyahatleriniz ön planda olacak.

Akrep

Pazartesi gününe kendinize ve yapmak istediklerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Salı günü davranışlarınızda abartıdan uzak ve otorite figürlerinizle iletişim kurarken uyumlu kalmaya çalışmalısınız. Perşembe gününden itibaren maddi gelir kaynaklarınız ve harcamalarınız ön planda olacak.

Yay

Pazartesi gününe çevrenizden geri planda, dinlenmek isteyerek başlıyorsunuz. Salı günü mental sağlığınıza önem vermeli ve uzak yerlerden gelecek olan gündemlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Perşembe gününden itibaren kendinize ve yapmak istediklerinize odaklanacaksınız.

Oğlak

Pazartesi gününe sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Salı günü sosyal çevrenizde keyif almakta zorlanabilir ve bazı krizleri yönetmeniz gerekebilir. Perşembe gününden itibaren çevrenizden geri planda kalmak ve dinlenmek isteyerek başlayacaksınız.

Kova

Pazartesi gününe kariyerinize ve annenize odaklanarak başlıyorsunuz. Salı günü bazı aile problemleri ile ilgilenmemiz gerekebilir ve otorite figürlerinizle olan iletişiminizde uyumlu kalmaya çalışabilirsiniz. Perşembe gününden itibaren sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza odaklanarak başlayacaksınız.

Balık

Pazartesi gününe uzak yerlere, seyahatlere, eğitiminize ve hukuki işlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Salı günü kariyeriniz adına olan idealleriniz gündeme gelirken, uzak yerler ile alakalı bağlantılarınız oluşabilir. Perşembe gününden itibaren kariyerinize ve otorite figürlerinize odaklanarak başlayacaksınız.

PAYLAŞ