Güçlü Kadının Bilgelik Yolu

Writer: NYX Magazine

Date: 18/09/2023

PAYLAŞ

Ece Şirin’in tasarımlarıyla günümüzün ve geleceğin kadınlarına hitap eden, dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess, ünlü oyuncu Kate Winslet’ın bir kez daha tercihi oldu.

Ece Şirin tasarımlarını yakından takip eden ve birçok tılsım mücevhere sahip olan ünlü oyuncu Kate Winslet Vogue World Show 2023’de, Şirin’in en ikonik tasarımlarından olan Honey Koleksiyonunu’ndan seçtiği Honeycomb küpesiyle gecenin ilgi odağı oldu.

Gerçekleştirilen Vogue World 2023’te, Shakespeare’den Stormzy’ye kadar ikonik İngiliz yaratıcılarını kutlamak ve elde edilen gelirleri aralarında performans sanatları organizasyonlarının da bulunduğu Birleşik Krallık’ın kültürel ortamının geleceğini güvence altına almak için Londra Moda Haftası öncesinde Theatre Royal Drury Lane’i yalnızca bir geceliğine devraldı. Geceye katılan Kate Winslet, kırmızı halıda ikonik Bee Goddess tasarımıyla göz kamaştırdı. Bee Goddess koleksiyonundan “Honeycomb” küpelerini takan ünlü oyuncu Cate Blanchett, Madonna, Rihanna ve Gwen Stefani gibi isimlerle birlikte Bee Goddess mücevherlerini tercih eden yıldızlardan biri.

PAYLAŞ