Sadelikten ve Özgünlükten İlham Alan İkonik Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 21/09/2023

PAYLAŞ

Sadelikten ve özgünlükten ilham alan Rivus ikonik hale gelmiş sevilen parçaları ve yeni tasarımları ile sonbahar-kış sezonunu açıyor. Zamansız stilini ve markaya özgü tasarım anlayışını koleksiyonlarına yansıtan Rivus yeni sezonda sıcak trikolar ve klasik midi boy elbise modelleriyle modern kadının şıklığını tamamlarken aynı zamanda konforlu hissettiriyor.

Dış giyimin en şık alternatiflerinden başlayarak, modern kadının gardırobunda ihtiyaç duyduğu etek, gömlek, spor giyim ve pantolonlara kadar oldukça geniş bir yelpaze sunan marka, stil sahibi tasarımlarını şık aksesuarlarla tamamlıyor. Marka, kumaş kalitesinden işçiliğine, kalıplarından renklerine kadar modası hiçbir zaman geçmeyen tasarımlar yaratıyor. Koleksiyonda vazgeçilmez renkler siyah, beyaz, gri, senenin trendi olan bejin kahverengiye doğru tüm tonları kadınlara en güzel kombinler için seçenekler sunarken, gümüş ve gold pırıltılar ışıltı katıyor.

Rivus koleksiyonlarında her zaman yer verdiği deriyi kullanışıyla fark yaratıyor. Detaylarla boğulmamış, sadelikleriyle kendini gösteren deri takımlar, koleksiyonun ikonikleşen parçaları arasında yer alıyor. Deri montlar, deri pantolonlar, şortlar ve eteklerin yanı sıra mevsimsiz parçalar arasında yerini koruyan t-shirtler ve bodyler koleksiyonun temel parçaları olarak boy gösteriyor. 

Oversize renkli trikolarla kombinlenen geniş denim parçalar; pantolon, ceket, gömlek, midi ve mini etek seçenekleri daha konforlu ve özgür giyinmek isteyenler için stilini ifade edecek parçaları sunuyor. Rivus yeni modelleriyle günün her anına ve her ortama uygun tasarımları barındırıyor. Sade, çabasız tasarımlar modern stilleriyle günün her saatinde şıklık sunarken, yalınlığın iddiasını kullanıyor.   

Markanın koleksiyonunda yer alan ve klasik haline gelen blazer, saten ve krep takımlar ofiste imza görünümü yansıtırken çalışan kadının şıklığını sağlıyor. Payetli, taşlı parçalar ise eğlencenin dozunu yükseltiyor. Bu parçalar ofis ve sokak şıklığının yanı sıra geceye hazırlanmak için etkili bir başlangıç sağlayarak kombinin yıldız parçaları arasında yer alıyor.

PAYLAŞ