25 Eylül-1 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 25/09/2023

PAYLAŞ

23 Eylül’de Güneş’in 1 ay terazi burcuna geçmesiyle artık daha çok keyife, estetiğe, güzelliğe ve sanata yöneleceğiz. İlişkiler ön planda olacak. Pazartesi gününe ise daha farklı ve bağımsız olma isteğiyle başlıyoruz. Cuma günü koç burcunda ki dolunayın etkisiyle birlikte yaklaşık 10 gün boyunca daha çok bireysel harekete geçmek ve hareketli olmak isteyeceğiz.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 3 hafta boyunca ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar ön planda olacak. Haftaya sosyal çevrenize odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkisi ile hayatınızla ilgili kararlar ve neticeler ile karşılaşabilirsiniz.

Boğa

Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 3 hafta boyunca çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz ön planda olacak. Haftaya kariyerinize ve otorite figürlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkisi ile arka planda kalmış konular gün yüzüne çıkabilir.

İkizler

Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 3 hafta boyunca özel hayatınız, çocuklarınız ve partneriniz ön planda olacak. Haftaya uzak yerlere, eğitiminize ve seyahatlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkisi ile sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Yengeç

Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 3 hafta boyunca aileniz ve eviniz ön planda olacak. Haftaya ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkisi ile kariyeriniz ve hedefleriniz ile ilgili gündemler oluşabilir.

Aslan

Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 3 hafta boyunca yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşiniz, eğitiminiz ve seyahatleriniz ön planda olacak. Haftaya ikili ilişkilerinize, partnerinize ve evliliğinize odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkisi ile seyahat planları ve gelecek hayalleriniz şekillenebilir.

Başak

Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 3 hafta boyunca maddi gelir kaynaklarınız ve kazançlarınız ön planda olacak. Haftaya çalışma ortamınıza, sağlığınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkisi ile ödemeleriniz ve ortaklaşa maddi kaynaklarınız ile alakalı konularda kararlarınız gündeme gelebilir.

Terazi

Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 3 hafta boyunca kendiniz ve planlarınız ön planda olacak. Haftaya özel hayatınıza, partnerinize ve çocuklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkisi ile partneriniz ve evliliğiniz ile alakalı konularda kararlar alabilirsiniz.

Akrep

Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 3 hafta boyunca çevrenizden geri planda kalmak ve dinlenmek isteyeceksiniz. Haftaya ailenize ve evinize odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkisi ile kariyeriniz ve sağlığınızı daha çok önemseyebilirsiniz.

Yay

Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 3 hafta boyunca sosyal çevreniz ve gelecek hedefleriniz ön planda olacak. Haftaya yakın çevrenize, eğitiminize ve seyahatlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkisi ile özel hayatınızla ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz.

Oğlak

Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 3 hafta boyunca kariyeriniz ve aileniz ön planda olacak. Maddi gelir kaynaklarınıza ve harcamalarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkisi ile aileniz ve eviniz ile ilgili kararlarınız söz konusu olabilir.

Kova

Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 3 hafta boyunca yurt dışı, seyahatler, eğitim, hukuki ve ticari konular ön planda olacak. Haftaya kendinize ve planlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkisi ile seyahat planlarınız ve yeni anlaşmalarımız hakkında kararlarınız söz konusu olabilir.

Balık

Güneş’in terazi burcuna geçmesiyle birlikte yaklaşık 3 hafta boyunca ortaklaşa maddi kaynaklar ve ödemeler ön planda olacak. Haftaya dinlenmek ve sağlığınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Dolunayın etkisi ile maddi gelir kaynaklarınız ve kazançlarınız hakkında kararlarınızı söz konusu olabilir.

PAYLAŞ