‘GENOVA 1050’DEN KAHVE GÜNÜNE ÖZEL ‘CANNOLİ’ İKRAMI

Writer: NYX Magazine

Date: 28/09/2023

PAYLAŞ

İtalyan kahvelerinin ve tatlılarının yeni adresi ‘Genova 1050’ Dünya Kahve Günü’nde kahveseverleri unutmuyor ve onlar için kahvelerinin yanında ‘Cannoli’ ikram ediyor. Kahve içmeyi keyfe dönüştüren ve kahveye tutkuyla bağlı olanlar için, uzman baristalar tarafından hazırlanan aromatik kahveler, damaklarda pürüzsüz ve eşsiz bir tat bırakıyor. Dünya Kahve Günü’ne özel, tüm kahve çeşitlerinin yanında meşhur İtalyan tatlısı ‘Cannoli’ ikram eden Genova, misaflerine lezzetli bir gün yaşatıyor.

Uzman Baristalardan, Arabica Çekirdikleriyle Aromatik Kahve Çeşitleri

Karaköy’ün tarihi dokusunda yükselen aromatik kahve kokuları… Meşhur İtalyan peyniri ricotta ile doldurulmuş çıtır çıtır bir ‘Cannoli’… Sıcak ve davetkar atmosferi ile ‘Genova 1050’, yeni nesil kahve konseptinde yenilikçi yaklaşımı ile İstanbul’un yeni buluşma noktası. Kahve tutkunları için yeni bir dönem başlıyor. İlk şubesi Karaköy’de açılan Genova 1050 İtalyan stiliyle hazırlanan ve özenle seçilmiş kahve çekirdekleriyle zengin bir deneyim sunuyor. Genova klasik İtalyan ruhunu günümüze modernize ederek, yüzde yüz Arabica çekirdekleriyle tamamen spesiyal kahveler hazırlıyor. Özenle seçilen her bir çekirdek, Genova’nın özel reçetesiyle kavrularak, kahvenin en doğal ve en iyi hali yakalanıyor. Uzman baristalar tarafından hazırlanan Espresso, Mocha, Ristretto, Macchiato, Americano, Cappuccino, Affogato gibi 17 farklı kahve çeşidi zengin aromaları ile damaklarda pürüzsüz bir tad bırakıyor.

Ricotta ile Doldurulmuş Cıtır Cıtır ‘Cannoli’

Genevo’nın en özel tatlarından Cannoli, meşhur İtalyan peyniri ricotta kullanılarak hazırlanıyor. Enfes iç dolgusu ve damakta dağılan mükemmel çıtır kabukları ile tam bir lezzet efsanesi olan Cannoli, İstanbul’un en iyileri arasına girmiş durumda… Dünya Kahve Günü’nde misafirleriyle bu muhteşem lezzeti paylaşmak isteyen Genova, gün boyunca tüm kahvelerin yanında Cannoli ikram ediyor.

Gen Group’dan Yeme-İçme Sektöründe Vizyoner Yatırımlar

Gen Group, genç yatırımcılar Alper Karavar ve Gürol Yığar’ın ortaklığında yeme-içme, turizm, tekstil, art-word ve teknoloji üzerine çok farklı noktalarda yer alan dinamikleri sektörlerinin en iyisi olarak, yenilikçi ve vizyoner bir bakış açışıyla buluşturuyor. Gen Group; yılın en popüler mekânı Olden 1772; tarihi yarımada manzarası ve özel menüsüyle Mesai Karaköy; tasarım, sanatsal dekor markası Checkmate Art; üst segment tekstil markası Checkmate Moda, Çeşme’de özel bir tatil deneyimi vaat eden Voger Alaçatı otelleri ve İtalyan kahvesi sunan Genova 1050 olmak üzere farklı markaları bünyesinde barındırıyor. Yenilikçi, vizyoner ve istikrarlı oluşumlarla; yeme-içme sektörünün en iyisi olmayı hedefleyen Gen Group, Genova 1050’nin 2. şubesini Bakırköy’de açıyor. Her an her yerde kahveseverlerle buluşma iddiası ile yola çıkan  Genova 1050, 2024 yıl sonuna kadar 15 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Adres

Azapkapı, Bankalar Cad. No.21 Beyoğlu/İstanbul

PAYLAŞ