2 Ekim – 8 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 01/10/2023

PAYLAŞ

Bu hafta maddi konulara ve kişisel konforunuza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca bu konularda ani durumlar gündeminize gelebilir. Pazartesi günü kafa karışıklığı ve aldanmalara karşı temkinli olmalısınız. Perşembe günü Merkür’ün 15 gün terazi burcunda geçmesiyle birlikte ilişkilerde daha yapıcı ve anlayışlı bir tutum sergileyeceksiniz.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Haftaya gelir kaynaklarınıza ve harcamalarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Çalışma ortamınız da iletişim kurarken yanıltıcı durumlara karşı temkinli olmazsınız. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile 15 gün boyunca ikili ilişkileriniz ön planda olacak.

Boğa

Haftaya kendinize ve ihtiyaçlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Özel hayatınız ve çocuklarınız ile iletişim kurarken yanıltıcı durumlara karşı temkinli olmalısınız. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile 15 gün boyunca çalışma arkadaşlarınız ve günlük rutin işleriniz ön planda olacak.

İkizler

Haftaya dinlenmek isteyerek ve çevrenizden geri planda kalmak isteyerek başlıyorsunuz. Aile içi iletişim kurarken yanıltıcı durumlara karşı temkinli olmalısınız. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile 15 gün boyunca özel hayatınız ve çocuklarınız ön planda olacak.

Yengeç

Haftaya sosyal çevrenize ve kariyerden elde ettiğiniz paraya odaklanarak başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle iletişim kurarken yanıltıcı durumlara karşı temkinli olmalısınız. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile 15 gün boyunca aileniz ön planda olacak.

Aslan

Haftaya kariyerinize ve otorite figürlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Harcamalarınızı yaparken yanıltıcı durumlara karşı temkinli olmalısınız. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile 15 gün boyunca yakın çevreniz ve kardeşiniz ön planda olacak.

Başak

Haftaya hukuki, ticari, eğitim ve seyahat konularına odaklanarak başlıyorsunuz. Fikirlerinizde yanıltıcı durumlara karşı temkinli olmalısınız. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile 15 gün boyunca maddi gelir kaynaklarınız ön planda olacak.

Terazi

Haftaya ortaklaşa maddi kaynaklara ve ödemelere odaklanarak başlıyorsunuz. Karar verirken emin olmaya çalışın. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile 15 gün boyunca fikirlerinizle çevreniz tarafından fark edileceksiniz.

Akrep

Haftaya ikili ilişkilerinize ve evliliğinize odaklanarak başlıyorsunuz. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile olan iletişiminizde yanıltıcı durumlara karşı temkinli olmalısınız. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile 15 gün boyunca fikirlerinizi çevrenizden gizli tutmak isteyebilirsiniz.

Yay

Haftaya sağlığınıza, günlük rutin işlerinize ve çalışma ortamınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Otorite figürleriniz olan iletişiminizde yanıltıcı durumlara karşı temkinli olmalısınız. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile 15 gün boyunca sosyal çevrenizde olan iletişiminiz artacak.

Oğlak

Haftaya özel hayatınıza ve çocuğunuza odaklanarak başlıyorsunuz. Akrabalarınızla, çevrenizle ve ticari konularda yanıltıcı durumlara karşı temkinli olmalısınız. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile 15 gün boyunca otorite figürler ile olan iletişiminiz artacak.

Kova

Haftaya ailenize ve evinize odaklanarak başlıyorsunuz. Finansal anlamda yanıltıcı durumlara karşı temkinli olmalısınız. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile 15 gün boyunca hukuki ticari ve seyahat planlarınız ön planda olacak.

Balık

Haftaya yakın çevrenize, eğitiminize ve seyahatlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. İkili ilişkileriniz ve ortaklarınız ile alakalı yanıltıcı durumlara karşı temkinli olmalısınız. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile 15 gün boyunca maddi konular ön planda olacak.

PAYLAŞ