Patili Dostlara Özel Kategori: Petruum

Writer: NYX Magazine

Date: 05/10/2023

PAYLAŞ

Evlerdeki minik dostlara konfor alanı oluşturmayı kendine amaç edinen Ruum Store, Petruum kategorisiyle evcil hayvanların yaşam alanlarını güzelleştirmek için kedi köpek evlerinden, minder yataklara kadar birçok ürün çeşidini patili dostlarıyla buluşturuyor. 

Nitelikli ham maddelerle ve sağlam bir işçilikle üretim yapan Ruum Store, binlerce kaliteli ve işlevsel ürünü ulaşılabilir fiyatlarla dijital platformlarda satışa sunuyor. 100’den fazla kategoride 30 bine yakın ürünü kullanıcılarıyla buluşturan marka, evcil hayvanları odağına alan Petruum kategorisindeki ürünleriyle patili dostları olan müşterilerini de unutmuyor. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde evcil hayvanlarına hediye alarak yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyen kullanıcıları, Petruum kategorisindeki ürünleriyle ruumstore.com adresinde buluşturuyor. 

Birden fazla kedisi olan evlere “Catsy Double Kedi Evi”

Catsy Double Kedi Evi, kedilerle beraber sahiplerinin de ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. 80 cm uzunluk, 40 cm yükseklik ve 33 cm derinliğe sahip olan ürün, kompakt ve kullanışlı bir tasarım imkânı sunuyor. Ahşap detaylarında kullanılan 1. kalite melamin kaplı MDF malzemesi dayanıklılığı ve estetiği bir araya getiriyor. Lacivert renkteki özel dokuma halı ile kaplanan dış katmanı, kedilerin tırmalama ihtiyacını karşılıyor. İçerisinde, kedilerin konforuna uygun olarak üretilen tay tüyü kumaş ile kaplı, yıkanabilir ve yenilenebilir minder yatak bulunuyor. Birbirinden bağımsız iki ayrı kedi bölmesi sayesinde her iki kedi için de özel alanlar yaratıyor. 

“Woof Köpek Evi” ile Köpeğinizin Konforu ve Estetiği Bir Arada

Evcil hayvanlar için özel olarak tasarlanmış Woof Köpek Evi hem estetik hem de konfor açısından kullanıcıları ve evcil dostlarını düşünerek dizayn edilmiştir. 85 cm uzunluk, 64 cm yükseklik ve 61 cm derinlik ile hem az yer kaplıyor hem de evcil hayvanlar için maksimum konfor sunuyor. Birinci kalite dayanıklı melamin kaplı MDF’den imal edilen ahşap yüzey, yanmaz ve su geçirmez. Antrasit renkli kaplama ahşap yüzeyi ile farklı bir tasarım anlayışını ön plana çıkartan ürün, estetik ve konforu bir arada sunarak patili dostların yaşam alanlarını güzelleştiriyor. Kedi köpek evleri ve daha fazlası ruumstore.com adresinde satışa sunuluyor.

PAYLAŞ