SWAROVSKI CREATORS LAB, PUMA’NIN 75. YILINI KUTLUYOR

Writer: NYX Magazine

Date: 05/10/2023

PAYLAŞ

İnovasyon, yaratıcılık ve yüksek moda tanımını genişletme misyonuna sahip Swarovski Creators Lab, PUMA ile gerçekleştirdiği iş birliğini gururla duyuruyor.

2021 yılından bu yana yeni ufuklar keşfeden Swarovski Creators Lab, dünya çapında saygın markalarla benzersiz koleksiyonlar oluşturmak için iş birliği yapıyor ve kristallerle aydınlatılmış sınırlı sayıda koleksiyonlar sunuyor. PUMA ile gerçekleştirilen bu koleksiyon, moda dünyasının en heyecan verici markaları olan Golden Goose, Aquazzura ve Dover Street Market gibi talep gören iş birliklerinin ardından geliyor.

BİR DÖNÜM NOKTASI KUTLANIYOR

Swarovski Creators Lab ve PUMA, ikonik spor markasının 75. yılını kutlamak için   güçlerini birleştirdi. Bu iş birliği, zengin bir mirasa, kaliteye ve yaratıcılıkla yenilik taahhüt eden iki marka arasında simbiyotik bir ortaklık oluşturuyor.

Spor giyim ile sokak giyim arasındaki sınırları kaldıran koleksiyon, Swarovski’nin ustalığını ve canlı parlaklığını PUMA’nın en popüler ürünlerinden PUMA Suede Sneaker ve PUMA Hoodie’ye taşıyor.

Kalın siyah tabanlı ve PUMA yeşiline sahip üst yüzeyi ile PUMA Suede, yeşil Swarovski kristalleri ile kaplanıyor ve her adımda ışığı yakalamak için ustalıkla kesiliyor. Ayakkabının kökeni, bilek kısmında yer alan PUMA’nın 75. yıl logosuyla bariz bir şekilde ortaya konuyor.

PUMA Hoodie, sokak giyim tarzını yansıtan rahat ve geniş bir kesime sahip. Siyah kumaşı, yeşil Swarovski kristalleri ile parlak bir şekilde vurgulanan PUMA logosu için mükemmel bir zemin sunuyor.

PUMA, 1998’den beri sporu ve modayı bir araya getiriyor. Swarovski Creators Lab ile yapılan iş birliği, kristallerin gücünü kullanarak rahatça giyilebilen parçalar yaratma yolunda bir adım daha ileriye gidiyor. PUMA ve Swarovski Creators Lab koleksiyonunu 2 Ekim 2023 tarihinden itibaren seçili mağazalardan veya swarovski.com’da keşfedebilirsiniz.

PAYLAŞ