Yeni Küresel Göçebeler

Writer: NYX Magazine

Date: 05/10/2023

PAYLAŞ

Alpha Industries’in keşfetmenin önemine vurgu yapan 2023 Sonbahar/Kış Koleksiyonu “Yeni Küresel Göçebeler” (Global Neo Nomads), Beymen’lerde ve Beymen.com’da moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Alpha Industries, seyahat etmek için yaşayan ve dünyanın neresine giderse gitsin oradan çalışabilenler için tasarladığı yeni koleksiyonunda, kişiler için gittikleri yerin değil, orada ne yaptıklarının önemli olduğuna vurgu yapıyor. Gördükleri mağazalar, restoranlar ve insanlarla kendilerini sürekli olarak yerel kültürün akışına bırakıyorlar.

Koleksiyon, ilhamını boş vakitleri daha çok açık havada geçirmeye yönelik süregelen eğilimden alıyor. Sonbahar mevsiminin serin havasından koruyan teknik performans kumaşlarla kombinlenen ve koza hissi veren kat kat giysiler koleksiyonda öne çıkıyor.

Alpha Industries Marka Direktörü Matthew Pantoja yeni koleksiyonu şu sözlerle tanımlıyor: “Global Neo Nomads kavramı, bizi biz yapan şeyin deneyimlerimiz olduğu anlayışına dayanıyor. Özellikle 2023 yılında seyahat etmenin değeri daha çok anlaşılır  hale geldi. Artık hayatımızı tek bir yerde yaşamaya mecbur değiliz. Koleksiyon, bu fikri bir ‘küresel göçebe’nin yaşam tarzına uygun parçalara dönüştürüyor ve keşfetmenin sonu olmadığı fikrini yüceltiyor”.

Soğuk kış ayları için mevsimlik tasarımlardan oluşan ve markanın bugüne kadarki en geniş ürün yelpazesini içeren kadın hazır giyim tasarımlarının yer aldığı Alpha Industries 2023 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu Beymen’lerde ve Beymen.com adresinde keşfedebilirsiniz.

PAYLAŞ