9 Ekim – 15 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 09/10/2023

PAYLAŞ

Haftaya enerjik, özgüvenli, neşeli ve daha ön planda olmak isteyerek başlayacaksınız.

Egonuzu dengelemeniz ve isyankar tavırlardan uzak durmanız gerekebilir.

Pazartesi günü Venüs başak burcuna geçecek ve yaklaşık 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Daha üretken olacak, eğitime ve iletişime önem vereceksiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde çok fazla ayrıntıya kapılmamaya çalışın. Cuma günü Merkür ve Güneş’in yaptığı olumlu açı ile fikirlerinizle daha çok dikkat çekecek ve iletişim odaklı olacaksınız.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Pazartesi gününe özel hayatınıza, hobilerinize ve çocuklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün bir ay boyunca başak burcuna geçmesi ile birlikte çalışma hayatınız ve sağlığınız açısından şanslı bir süreçte olacaksınız. Cuma günü itibari ile yaklaşık 1 hafta boyunca ikili ilişkilerinizde iletişiminiz artacak ve kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz.

Boğa

Pazartesi gününe ailenize ve yaşam yerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün bir ay boyunca başak burcuna geçmesi ile birlikte özel hayatınızda ve çocuklarınız ile alakalı konularda şanslı bir süreçte olacaksınız. Cuma günü itibari ile yaklaşık 1 hafta boyunca çalışma hayatınızda iletişiminiz artacak ve kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz.

İkizler

Pazartesi gününe yakın çevrenize ve seyahat planlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün bir ay boyunca başak burcuna geçmesi ile birlikte ev hayatınızda ve aile hayatınızda şanslı bir süreçte olacaksınız. Cuma günü itibari ile yaklaşık 1 hafta boyunca özel hayatınız ve çocuklarınız ile iletişimimiz artacak ve kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz.

Yengeç

Pazartesi gününe maddi gelir kaynaklarınıza ve harcamalarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün bir ay boyunca başak burcuna geçmesi ile birlikte eğitim hayatınızda ve yakın çevrenizde şanslı bir süreçte olacaksınız. Cuma günü itibari ile yaklaşık 1 hafta boyunca aile hayatınızda iletişiminizi artacak ve kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz.

Aslan

Pazartesi gününe kendinize ve yapmak istediklerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün bir ay boyunca başak burcuna geçmesi ile birlikte maddi gelir kaynaklarınız ile alakalı konularda şanslı olacaksınız. Bu süreçte keyfi harcamalarınızı dengelemeniz gerekecek. Cuma günü itibari ile yaklaşık 1 hafta boyunca yakın çevrenizle olan iletişiminiz artacak kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz.

Başak

Pazartesi gününe çevrenizden arka planda kalmak isteyerek ve dinlenmek arzusuyla başlıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün bir ay boyunca başak burcuna geçmesi ile birlikte dış görünüşünüz de daha çok önem verecek ve planlarınızda daha rahat bir süreçte olacaksınız. Cuma günü itibari ile yaklaşık 1 hafta boyunca maddi gelir kaynaklarınıza odaklanacaksınız.

Terazi

Pazartesi gününe sosyal çevrenize ve gelecek planlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün bir ay boyunca başak burcuna geçmesi ile birlikte hayattan zevk almaktan ve sosyal çevrenizden uzak olabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte yaratıcılığınız artabilir. Cuma günü itibari ile yaklaşık 1 hafta boyunca çevreniz tarafından fark edileceksiniz ve iletişiminiz artacak.

Akrep

Pazartesi gününe kariyerinize ve otorite figürlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün bir ay boyunca başak burcuna geçmesi ile birlikte sosyal çevrenizde aradığınız uyumu bulabilirsiniz. Ayrıca kariyerinizden elde ettiğiniz maddi gelir kaynaklarınız artabilir. Cuma günü itibari ile yaklaşık 1 hafta boyunca fikirlerinizi çevrenizden gizli tutmak isteyebilir ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Bu süreçte takıntılı düşüncelerden uzak durmalısınız.

Yay

Pazartesi gününe seyahat planlarınıza hukuki konulara ve ticari işlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün bir ay boyunca başak burcuna geçmesi ile birlikte kariyerinizde rahat bir süreç geçirebilirsiniz. Otorite figürlerinizle uyum içerisinde olabilirsiniz. Cuma günü itibari ile yaklaşık 1 hafta boyunca sosyal çevrenizde iletişiminiz artacak ve kendinizi çevrenize karşı ifade edebileceksiniz.

Oğlak

Pazartesi gününe ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün bir ay boyunca başak burcuna geçmesi ile birlikte uzak yerlere seyahat planları yapabilirsiniz ve eğitim hayatınızda rahatlayacağınız bir süreç olabilir. Cuma günü itibari ile yaklaşık 1 hafta boyunca kariyerinizde fikirlerinizle ön planda olacaksınız.

Kova

Pazartesi gününe ikili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün bir ay boyunca başak burcuna geçmesi ile birlikte ödemeleriniz ve ortaklaşa maddi kaynaklarınızda rahatlama yaşayabilirsiniz. Cuma günü itibari ile yaklaşık 1 hafta boyunca seyahat planlarınıza ve ticari işlerinize yöneleceksiniz.

Balık

Pazartesi gününe çalışma hayatınızda ve sağlığınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün bir ay boyunca başak burcuna geçmesi ile birlikte ikili ilişkileriniz ve partneriniz ile uyumu yakalayacaksınız. Cuma günü itibari ile yaklaşık 1 hafta boyunca ortaklaşa maddi kaynaklarınız, ödemeleriniz, gelir ve gider dengeniz ön planda olacak.

PAYLAŞ