2023’ün Teması Açıklandı: Anlamlı İlişkiler Çağı

Writer: NYX Magazine

Date: 09/10/2023

PAYLAŞ

Türkiye’nin en önemli işveren markası konferansı People Make The Brand (PMB), bu yıl yine çarpıcı konuklarıyla “Anlamlı İlişkiler Çağı” diyecek. 

Her sektörden profesyonele, akademisyene, araştırmacıya, girişimciye ilham vermeye devam eden People Make The Brand, 11. yılında alanında uzman isimlerle “Anlamlı İlişkiler Çağı” konusunu ele alacak.

İş dünyası tarafından her yıl heyecanla beklenen People Make The Brand, 7 Aralık 2023 tarihinde tek oturum şeklinde, HBR Türkiye Webinar Tool üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Tüm yayınlarda soru/cevap modülü açık olup izleyicilerden gelen sorular moderatörler tarafından konuklara yönlendirilecek.

Universum Türkiye Lideri Evrim Kuran, bu yıl 11.’si düzenlenecek People Make The Brand konferansı hakkında şunları söyledi: “Geçtiğimiz 10 yılda, 87 konuşmacı, 100’den fazla şirketten 1.000’den fazla insan kaynakları, pazarlama ve kurumsal iletişim profesyonelini ağırladık. Titiz ekip çalışması, yoğun ilgi ve emek ile bugünlere getirdiğimiz People Make the Brand İşveren Markası Konferansı’nı yine ilk günkü heyecan ile planladık. Bu yıl da yerli ve yabancı çarpıcı konuklarımızla iş dünyasının nabzını tutacağız.

Dünyanın genel rutininden biraz daha farklı dönemler yaşadığımız son yıllarda iş dünyasının dinamikleri ve ihtiyaçları da değişiyor. Şüphesiz bir ‘Kusursuz Fırtına’ halindeyiz. Bu fırtına bazen şiddeti ile bizi sarsarken bazen de dinginliği ile ümitlendiriyor.

Çalışma yaşamının aynı anda birbirinden farklı meydan okuyuşlarla karşı karşıya kaldığı bu kusursuz fırtınada, anlam, sürdürülebilir bir iş iklimi için özenle yönetilmesi gereken bir olgu halini aldı. Anlamlı ilişkiler çağı adını verdiğimiz bu yeni dönemde, işin sadece hedeflerini değil amacını da yönetmek, tüm paydaşlara psikolojik güvenlik alanları sağlamak önemli bir sorumluluk. Biz de yeni konumuzu bu sorumluluklar çerçevesinde belirledik.

PMB 2023 sizleri, ilişkileri ve anlam yönetimini birlikte irdelemeye, ilham veren liderliği, sadakati ve bağlılığı yeniden tanımlamaya davet ediyor.”

2023 Yılının Türkiye’deki En Çekici İşverenleri Açıklanacak

Bu yıl Türkiye etabının 11. yılı tamamlanan ve çarpıcı veriler elde edilen Universum Türkiye’nin En Çekici İşverenleri Araştırması’nın sonuçları da People Make The Brand 2023’te açıklanacak. Türkiye’nin en kapsamlı gençlik araştırmasında, ülkenin önde gelen 59 farklı üniversitesinin çeşitli fakülte gruplarında öğrenimine devam eden 38.202 üniversite öğrencisi ile 13.750 profesyonelden edinilen içgörüler, gençlerin istihdama bakışı, sektörlerle, şirketlerle ilgili algıları ve iş yaşamına dair beklentileriyle ilgili önemli ipuçları sunacak.

Kürasyonunu Evrim Kuran Danışmanlık ve Harvard Business Review’in yapacağı 11. People Make The Brand konferansı Borusan Holding sponsorluğunda, Speaker Agency ve Fikrimahsul partnerliğinde gerçekleşecek.

PAYLAŞ